Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σχολικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠ 2014 στην Πάτρα

Σχολικό Πρωτάθλημα ΕΣΣΠ 2014 στην Πάτρα

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9/3

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8-9/3 στο ξενοδοχείο Porto Rio η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου διοργανώνει το ομαδικό και ατομικό σχολικό πρωτάθλημα για τους μαθητές και της μαθήτριες της περιφέρειας μας.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν την μεγάλη ετήσια σχολική γιορτή για το σκάκι καθώς κύριος στόχος των αγώνων είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά παίζοντας σκάκι, να διασκεδάσουν, να κάνουν νέους φίλους και να δουν έναν εναλλακτικό τρόπο αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους.

Στα πρωταθλήματα αυτά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Νηπιαγωγείων, των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων, Δημοσίων και Ιδιωτικών των Νομών Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και Κεφαλληνίας.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ατομικό, πάνω από 350 παιδιά από όλες τις περιοχές της περιφέρειας μας Πάτρα, Πύργος, Αγρίνιο, Κεφαλονιά, Αίγιο, Καλάβρυτα και Ναύπακτος. Ενώ από τις ίδιες περιοχές έχουν δηλώσει συμμετοχή στο ομαδικό πάνω από 40 σχολικές ομάδες.

Οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στο ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική ηλεκτρονική δήλωση που βρίσκεται την ιστοσελίδα της ΕΣΣΠ στο www.essp.gr.

Για το ομαδικό πρωτάθλημα από κάθε σχολείο μπορούν να συμμετέχουν έως και τρείς ομάδες. Η σύνθεση των ομάδων θα είναι 4μελης (τουλάχιστον 4 παίκτες και πιθανά μέχρι 2 επιπλέον παίκτες για αναπλήρωση) και στην τέταρτη σκακιέρα υποχρεωτικά πρέπει να παίζει ένα κορίτσι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ένωσης www.essp.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports