Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Τα Μπουρμπούλια ξαναβρήκαν την... "Αίγλη" τους - Πρεμιέρα χθες για τον αγαπημένο καρναβαλικό θεσμό

Πάτρα: Τα Μπουρμπούλια ξαναβρήκαν την......

Οι χοροί συνεχίζονται αύριο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου τα Μπουρμπούλια για το 2014. Σε μια υπέροχα διαμορφωμένη Αίγλη, δημιουργήθηκε ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, ιδιανικό σκηνικό για την πραγματοποίηση των παραδοσιακών χορών του Πατρινού Καρναβαλιού.

Από νωρίς τα πρώτα ντόμινο άρχισαν να καταφθάνουν και να δημιουργούν μια αυθεντική ατμόσφαιρα χαράς και κεφιού, στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, που περιλαμβάνει άνετα καθιστικά, παραδοσιακά τραπέζια, καρέκλες και καναπεδάκια, μέχρι και μικρά «θεωρεία», για τους φίλους του Μπουρμπουλιού.

Η ορχήστρα, υπό την διεύθυνση του Κώστα Θεοδώρου, παρέσυρε τους Πάτρινούς, που ανταποκρίθηκάν στην πρόσκληση του Πατρινού Καρναβαλιού,  σε ένα μελωδικό ταξίδι, με όλα τα παραδοσιακά τραγούδια και ρυθμούς του, αλλά και σύγχρονες επιτυχίες και τραγούδια.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται από την ουσιαστική προσπάθεια της ομάδας που έχει αναλάβει την διοργάνωση των Μπουρμπουλιών, για την αναβάθμιση του θεσμού, αλλά και την γνωριμία του σε νεότερες γενιές καρναβαλιστών.

Για το σκοπό αυτό υπάρχει ενημέρωση για τις διαδικασίες και τα μυστικά του θεσμού, ενώ διαθέτονται και ντόμινο, για τις κυρίες που δεν έχουν και θα ήθελαν να ζήσουν από ...μέσα την μαγεία των Μπουρμπουλιών.

Ταυτόχρονα, εντύπωση προκάλεσε η δημιουργία των θεωρείων, τα οποία ήδη γίνονται ανάρπαστα από τους φανατικούς των Μπουρμπουλιών.

Οι χοροί των Μπουρμπουλιών συνεχίζονται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και όλη την τελευταία εβδομάδα, με την παραδοσιακή ορχήστρα, πολλές θεματικές εκπλήξεις και dj set, σε ειδικό καρναβαλικό πρόγραμμα, που θα κρατήσει το κέφι αμείωτο.

Πληροφορίες, κρατήσεις στο τηλέφωνο 6987 335 840 και στη σελίδα Μπουρμπούλια 2014, στο facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture