Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους θα εμφανιστεί live στον Ιανό στις 31 Ιανουαρίου 2014 στις 9 το βράδυ

Ο εξαιρετικός ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένο...

Σε ένα πρόγραμμα με τίτλο «Όταν το χτες γίνεται σήμερα...»

Ο Ianos στην οδό Σταδίου, στην Αθήνα θα παρουσιάσει τον Δώρο Δημοσθένους, έναν από τους καλύτερους νέους ερμηνευτές, για μια μουσική βραδιά με τίτλο «Όταν το χτες γίνεται σήμερα...», αυτή την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014 στις 9 το βράδυ.

Ο Δώρος Δημοσθένους ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ μαζί με μια εξαιρετική ομάδα μουσικών και παρουσιάζει μια παράσταση από το παρελθόν γεμάτη τραγούδι, χορό και …νοσταλγία και μας προσκαλεί να τραγουδήσουμε τα πιο γοητευτικά, ερωτικά ξένα και ελληνικά ρετρό τραγούδια σε αισθαντικές  jazz διασκευές και να χορέψουμε  με αστραφτερά swing από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μουσικές από την εποχή και την ατμόσφαιρα των κλαμπ της Νέας Υόρκης των δεκαετιών ‘30, ‘40, ’50 και ‘60, στους ρυθμούς του swing, του charleston, του blues και του rock n’ roll, με τραγούδια των Benny Goodman, Duke Ellington, Irving Berlin, Leonello Casussi, Ray Stanley, που τραγούδησαν μεγάλοι ερμηνευτές όπως ο Perry Como, Frank Sinatra, Elvis Presley, Tiny Tim, Dean Martin, (Glendora, Putting on the Ritz, Gigolo,κ.ά).   Αναφορά στο ελληνικό swing με τραγούδια των Σπάρτακου, Μουζάκη, Σουγιούλ, Η. Θεοφανίδη, Γιαννίδη κ.ά., και άλλα τραγούδια διασκευασμένα σε swing (Θα ‘θελα να ‘σουνα το ταίρι μου, χθες το βράδυ, ο αμαξάς, κ.α.).

Ο Δώρος Δημοσθένους ο ξεχωριστός αυτός performer από την Κύπρο που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία με φρεσκάδα, χιούμορ και έντονη θεατρικότητα, προσκαλεί το κοινό ν’ανακαλύψει κλασσικές μουσικές αξίες με σύγχρονο τρόπο.

«… Όταν το χτες γίνεται σήμερα…», μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του retro τραγουδιού με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη, μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική διάσταση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε.

Ελάτε να απολαύσουμε μια μοναδικά ατμοσφαιρική βραδιά  και να τραγουδήσουμε παρέα, μελωδίες που αγαπήσαμε σε ένα νοσταλγικό πάρτι, όπως προτείνει το σχετικό δελτίο Τύπου!

Ο Δώρος Δημοσθένους που έχει εμφανιστεί πολλές φορές αφήνοντας πάντα εξαιρετικές εντυπώσεις και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας», έχει γεννηθεί στη Λεμεσό της Κύπρου. Έχει σπουδάσει θεωρητικά και είναι διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στη Μονωδία με καθηγήτρια τη Λέλλα Στάμος. Απέσπασε το Πρώτο Βραβείο Βύρωνα Κολάση και Αριστείο Εξαιρετικής Επίδοσης. Ξεκίνησε ως σολίστ στο φωνητικό σύνολο «Διάσταση» Λεμεσό, Κύπρου και πριν περίπου είκοσι χρόνια, το 1994 τραγούδησε στην παράσταση του Μιχάλη Κακογιάννη Κύπρος-20 Χρόνια Μετά, στο θέατρο Ηρώδου Αττικού.

Το 1995 ερμήνευσε «Τα τραγούδια της Αμαρτίας» του Μάνου Χατζιδάκι στην παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου Ενός Λεπτού Σιγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View