Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Αβραμόπουλο- Ήταν όλοι εκεί- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο α...

Παρουσία πολλών φίλων από όλους τους πολιτικούς χώρους

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και παρουσία πολλών φίλων από όλους τους πολιτικούς χώρους έγινε από τον κατάμεστο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα η κηδεία του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας και δερματολόγου, Ανδρέα Αβραμόπουλου.
Ο Ανδρέας Αβραμόπουλος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης και το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε σοκ και θλίψη.

Στεφάνι απέστειλε και ο  Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του στελέχους της ΝΔ. Συγκεκριμένα επισημαίνει:

«Ένας καλός φίλος, ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Αβραμόπουλος, έφυγε από κοντά μας. Υπηρέτησε με τους αγώνες του την Παράταξή μας και τίμησε με την προσφορά του την Αχαΐα», ανέφερε αρχικά στη δήλωση του ο Πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Διακρινόταν για την ανιδιοτέλεια, το ήθος και την αξιοπρέπειά του. Υπήρξε αγωνιστής για τους συμπολίτες του και την Ελλάδα. Εκφράζω στους οικείους του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Ο θάνατoς του Ανδρέα Αβραμόπουλου προήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το βράδυ της Τρίτης. Ο γιατρός ήταν 59 μόλις ετών. Ήταν πατέρας και σύζυγος.

"Ήταν άνθρωπος με το Α κεφαλαίο...", είπε στο thebest.gr πρώην μέλος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. "Εξαίρετος επιστήμονας, καλός οικογενειάρχης και συνεπής ιδεολόγος που ποτέ δεν κυνήγησε καρέκλες και αξιώματα".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Αβραμόπουλος, μετά το τέλος των ραντεβού στο ιατρείο του, στην οδό Κανακάρη και Πατρέως, το βράδυ της Τρίτης, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό του, στη ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας". Μπήκε στο προαύλιο του νοσοκομείου, στάθμευσε το αυτοκίνητο, ωστόσο, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να βγει από αυτό...

Τον γιατρό βρήκαν στο σημείο οι οικείοι του, γύρω στη 1 τα ξημερώματα, οι οποίοι τον αναζητούσαν και υπέθεσαν ότι μπορεί να είχε κατευθυνθεί στο νοσοκομείο, καθώς γνώριζαν ότι είχε αισθανθεί αδιαθεσία.

Ο Ανδρέας Αβραμόπουλος σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε την ειδικότητα του δερματολόγου - αφροδισιολόγου.

Γράφτηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών τον Φεβρουάριο του 1982 και από τότε μέχρι σήμερα, με μία παρένθεση περίπου 5 ετών που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Αίγιο και στην Αθήνα, εργάστηκε ως ιδιώτης γιατρός στην Πάτρα. Ολοι μιλούν για έναν επιστήμονα που υπηρετούσε τον χώρο της υγείας με ήθος και συνέπεια.

Χαρακτηρίζονταν για τις καλές σχέσεις που είχε με τους συναδέλφους του και τη βοήθεια που πρόσφερε σε όποιον του τη ζητούσε. Επίσης, ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προσιτός στους ασθενείς του. Παρά την ξεκάθαρη και άμεση εμπλοκή του με την πολιτική είχε κερδίσει τη συμπάθεια όλων, καθώς απέφευγε τον φανατισμό και την απολυτότητα στις τοποθετήσεις του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις