Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιώργος Ρώρος:Μακριά από μας οι Λευκές Νύχτες, που θέλει να επιβάλει το Υπουργείο και η ΝΔ Αχαΐας

Γιώργος Ρώρος:Μακριά από μας οι Λευκές Ν...

Με εκπτώσεις, παιχνίδι γνώσεων, προσφορά δώρων και το συγκρότημα Μέλισσες θα συμβάλλουμε στο Καρναβάλι λέει ο Πρόεδρος του Εμπορικού

«Μακριά από τον Ε&ΕΣ Πατρών κάθε σκέψη για Λευκές Νύχτες, αυτές δηλαδή που επιχειρεί να επιβάλλει το Υπουργείο με την συμβολή Εμπόρων της ΝΔ και με επιδότηση. Σκοπός μας είναι η διευκόλυνση των καταστημάτων πώλησης καρναβαλικών ειδών και μόνον το τελευταίο Σάββατο του Καρναβάλου».

Τα παραπάνω διευκρινίζει ο Πρόεδρος του Ε&ΕΣ Πατρών μιλώντας στο Istologio Giorgou Mosxou για να ξεδιαλύνει την θολούρα που καλλιεργεί εσκεμμένα η ΝΔ Πάτρας με την συμβολή του SKY tv, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα εμφάνισε σαν Α΄ Αντιπρόεδρο του Ε&ΕΣΠ και συμφωνούντα με το άνοιγμα των καταστημάτων, τον υπεύθυνο Τομέα Εμπόρων της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Και φυσικά όπως λέει ο ίδιος, «αν κάποιος πιστεύει ότι έγινε λάθος του γνωρίζουμε ότι, πριν 20 ημέρες το ίδιο λάθος επανελήφθη, επομένως  αποτελεί συνειδητή πράξη».

Εξειδικεύοντας ο Πρόεδρος του Ε&ΕΣ Πατρών για το θέμα είπε:

«Αποφασίσαμε ως ΔΣ να αλλάξει το ωράριο των καταστημάτων που πωλούν  ή σχετίζονται με τα καρναβαλικά, ώστε το Σάββατο 1-3-2014 να λειτουργήσουν από τις 10 πμ. έως τις 6 μ.μ., ενώ όποιος συνάδελφος θέλει να παραμείνει ανοιχτό το κατάστημά του να μπορεί μέχρι τις 12  τη νύχτα.

Έτσι θα προστατέψουμε και τους συναδέλφους πώλησης καρναβαλικών ειδών που κινδύνευαν με αυτόφωρο.

Παράλληλα ο Σύλλογος για πρώτη φορά θα θεσπίσει παιχνίδι γνώσεων από τις 12 μ. μέχρι τις 6 μ.μ., όπου σε κάθε απάντηση σωστή των συμμετεχόντων Πολιτών θα επιβραβεύονται αυτοί με εμπορικό είδος αξίας που θα διατίθεται δωρεάν από τα συμμετέχοντα στο παιχνίδι καταστήματα.

Τις ίδιες ώρες θα διασκεδάζει τους Πατρινούς το συγκρότημα "Μέλισσες", ενώ τα καταστήματα των συναδέλφων θα στολιστούν καρναβαλικά για να συμμετέχουν στην εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης την ημέρα του Σαββάτου και παράλληλα την ίδια ημέρα, θα ισχύσουν εκπτώσεις με χαμηλότερες τιμές.

Έτσι  και ο Ε&ΕΣ Πάτρας θα συμβάλει στην μεγάλη γιορτινή ημέρα των Πατρινών. Τώρα εάν κάποιος συνάδελφος θέλει να παραμείνει μετά την 12 την νύχτα είναι ελεύθερος, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν θα εμφανιστούν αγοραστές!

Εξυπακούεται ότι στο όλο εγχείρημα έχουμε και την βοήθεια του Συλλόγου των εργαζομένων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε».

Τα παραπάνω είπε ο Πρόεδρος Γιώργος Ρώρος και επανέλαβε:

«Μακριά από μας κάθε σκέψη για Λευκές Νύχτες. Να συμβάλουμε στην εμπορική κίνηση, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού, στην γιορτή της πόλης, που θα έρθουν επισκέπτες από άλλες περιοχές και χρειάζεται να τους διευκολύνουμε, θέλουμε και όχι να ανοίγουμε κάθε Κυριακή τα καταστήματά μας, όπως επιχειρούν οι «νοικοκυραίοι» «εργολάβοι του Υπουργείου Ανάπτυξης», της πολιτικής των λουκέτων, της ύφεσης και των αυτοκτονιών, που είναι οι ίδιοι οι οποίοι το 2005  για να κάνουν αγορά στα πολυκαταστήματα άνοιγαν Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απόγευμα ως το βράδυ».

Τέλος μίλησε για την απόπειρα δημιουργίας άλλου διασπαστικού Συλλόγου και τον κίνδυνο έως τον ερχ. Μάρτιο να έχουν πουληθεί από το ΤΑΙΠΕΔ τα 17 ελεύθερα στρέμματα της «Γέφυρας» στο Αντίρριο και να εγκατασταθεί εκεί υπερκατάστημα mall και άλλα.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες την  Κυριακή 19/1/2014, που  «είναι η πιο κρίσιμη Κυριακή για το αν θα ανοίξει το Υπουργείο το θέμα της πλήρους απελευθέρωσης και των 52 Κυριακών» και έδωσε ραντεβού στις 10.30 π.μ. έξω από το πολυκατάστημα Ζάρα για να μην περάσουν τα σχέδια του Υπουργείου και της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ που το σιγοντάρει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις