Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Που φτάσαμε! Επιτήδειοι κλέβουν ακόμα και τη βενζίνη από τα ρεζερβουάρ ανυποψίαστων οδηγών

Πάτρα: Που φτάσαμε! Επιτήδειοι κλέβουν α...

Η κρίση έχει φέρει νέα ήθη...

Μέχρι τη βενζίνη από τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων έχουν βάλει το μάτι επιτήδιοι στην Πάτρα καθώς η τιμή του καυσίμου είναι πλέον πανακριβη. Το φαινόμενο της κλοπής των καυσίμων είναι εξαιρετικά εκτεταμένο στους χώρους στάθμευσης σε όλη την Ελλάδα και πλέον κάνει την εμφάνισή του και στην πόλη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που ήρθαν στο thebest.gr το βράδυ της περασμένης Πέμπτης οι δράστες “χτύπησαν” τρία οχήματα στις οδούς  Ασημάκη Φωτήλα και στη Δημ. Υψηλάντου, παραβιάζοντας την τάπα των ρεζερβουάρ και αδειάζοντας τη βενζίνη, με τη μέθοδο της αναρρόφησης.

Οι ιδιοκτήτες των ΙΧ οχημάτων διαπίστωσαν την κλοπή την επομένη το πρωί, όταν πήγαν να βάλουν μπροστά τα αυτοκίνητά τους.

Βέβαια, η αναρρόφηση του καυσίμου δεν είναι η μόνη μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κλέφτες καυσίμου.

Τώρα σκέφτηκαν κάτι πιο πονηρό και ποιο ξεκούραστο, απλά τρυπάνε εύκολα το κάτω μέρος του ρεζερβουάρ και στη συνέχεια τοποθετούν ένα μπιτονάκι το οποίο γεμίζει με τη φυσική ροή του καυσίμου!

Στην αρχή ο ανυποψίαστος οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί, το μόνο που θα διαπιστώσει είναι ότι το ρεζερβουάρ δεν επισκευάζεται και το κόστος για την αντικατάστασή του ξεκινάει από τα 150 ευρώ!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις