Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- "Λουκέτο" και στους φούρνους του Κ.Ε.ΤΧ. - Ψωμί από ιδιώτες θ' αγοράζουν πέντε στρατιωτικές μονάδες σε Αχαϊα και Ηλεία

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- "Λουκέτο"...

Από τα τέλη Φεβρουαρίου

Συνεχίζεται με… αμείωτη ένταση η αποξήλωση του Κ.Ε.ΤΧ. και η εκχώρηση σε ιδιώτες ακόμη και των καθημερινών λειτουργιών του στρατοπέδου. Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί στο thebest.gr ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο νομό Αχαΐας Τρύφωνας Κούκος προ ημερών έγγραφο που εστάλη από το ΓΕΣ ζητά από την Διοίκηση του Κ.Ε.ΤΧ. να προχωρήσει σε «έρευνα αγοράς» για την προμήθεια ψωμιού καθώς από τα τέλη Φεβρουαρίου μπαίνει λουκέτο στους φούρνους του στρατοπέδου που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της πρώην ΜΟΜΑ στον Ρηγανόκαμπο!

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν είχε ζητηθεί η διενέργεια έρευνας αγοράς για την προμήθεια ψωμιού αλλά τελικώς είχε κριθεί ασύμφορο να κλείσουν οι φούρνοι και να αγοράζεται το ψωμί απ’ έξω… Τώρα, όμως, το ΓΕΣ επανέρχεται με την υπόμνηση ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου μπαίνει λουκέτο στους φούρνους. Είναι προφανές ότι η… ιδιωτικοποίηση του στρατού συνεχίζεται», ανέφερε ο κ. Κούκος.

Στους φούρνους του Κ.Ε.ΤΧ. απασχολείται ένας πολιτικός υπάλληλος με ειδικότητα αρτοποιού και ένα στέλεχος του Σ.Ε.Μ. (Σώμα Εφοδιασμού και Μεταφορών) ενώ η αγορά του αλευριού γίνεται με ευνοϊκούς όρους, κατά πολύ ευνοϊκότερους εκείνων της αγοράς. Κατά συνέπεια, η απλή λογική λέει ότι η προμήθεια ψωμιού από ιδιώτες θα είναι ασφαλέστατα ακριβότερη.

Να σημειωθεί ότι από τους φούρνους του Κ.Ε.ΤΧ. τροφοδοτούνται με ψωμί:

- Το Κ.Ε.Τ.Χ.

- Η Λέσχη Αξιωματικών

- Η 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο

- Η 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα

- Η Ναυτική Διοίκηση Ιονίου

Στο Κ.Ε.ΤΧ. η ακολουθούμενη πολιτική ιδιωτικοποίησης λειτουργιών του στρατοπέδου έχει ήδη προκαλέσει την έντονη αντίδραση του πολιτικού προσωπικού, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τώρα με την διαφαινόμενη αναστολή λειτουργίας των φούρνων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις