Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Οι "4 for U" πρωταθλητές Ελλάδας

Πυγμαχία: Οι "4 for U" πρωταθλ...

O Nίκος Πλέας μίλησε για τα παλικάρια του

Ολοκληρώθηκε και επίσημα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α' κατηγορίας ανδρών της πυγμαχίας στην Ελευθερούπολη, με τους "4 for U" να έχουν καταφέρει το στόχο τους και οι επιτυχίες τους για τέταρτη φορά να έχουν φέρει την Παναχαϊκή στην πρώτη θέση ως πρωταθλητή και πολυνίκη σύλλογο. Συγκεκριμένα οι:

ΜΠΕΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στα 81 κιλά ύστερα από τρεις ισάριθμες νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στα 91κιλα με τέσσερις νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής

ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ στα 91 κιλά είχε τρεις νίκες και μια ήττα στον τελικό, αλλά κατάφερε μέσα από μια πολύ καλή πορεία να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στα 64 κιλά δεύτερος.

O προπονητής των πρωταθλητών Νίκος Πλέας τόνισε: "Όταν ξεκινήσαμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε δηλώσεις μου είχα πει, ότι αυτοί οι αθλητές με έχουν μάθει να είμαι αισιόδοξος σε κάθε πρωτάθλημα, πραγματικά αυτά τα παλικάρια όλο αυτό το διάστημα μέσα από πολύ προσπάθεια και πίστη ...είχαν βάλει στόχο για το καλύτερο και δεν ήταν η πρώτη φορά, αυτό όμως που τους έκανε διαφορετικούς ήταν ο τίτλος τους "4 for U" είχα πει αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αυτός ο τίτλος ήρθε η στιγμή να εξηγήσω τον τίτλο τους.

Οι "4 for U" είναι αυτοί που με τον τρόπο τους και οι τέσσερις μου αφιέρωναν κάθε ημέρα την προετοιμασία τους με τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς να μου λέμε ποτέ εγωιστικά "θέλω".

Οι "4 for U" θυμίζει παρά πολύ αυτό που λέγεται σε μια ομάδα ,σε μια οικογένεια , σε μια ομάδα "όλοι για έναν και ένας για όλους " και το έκαναν ακόμη πιο πράξη οι Γουρζελάς και Γεωργόπουλος στον τελικό των 91 κιλών (απλά παρουσιάστηκαν για τυπική διαδικασία με τον Γουρζελά να παραχωρεί την πρώτη θέση στο Γεωργόπουλο τρεις φορές πρωταθλητής).

Και τέλος οι "4 for U" είναι αυτοί όπου χωρίς πολλά λόγια με σημαία τους την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ φωνάζουν "4 for U" ΠΑΝΑΧΑ 2008, 2009, 2012 και 2013 ΜΠΕΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ, ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ και μαζί τους πριν λίγο καιρό και οι άλλοτε πρωταθλητές μας ΚΛΕΑΝΘΗΣ, ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Λάμπρο Ριζιώτη στην για την βοήθεια του"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports