Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αγώνας σκέτο σήριαλ- Tελικά δεν έπαιξαν Βύζας - Παναχαϊκή!

Αγώνας σκέτο σήριαλ- Tελικά δεν έπαιξαν ...

Η Football League ανακοίνωσε ότι ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα

Ο αθλητικός δικαστής θα αποφανθεί για το κύρος του αγώνα Βύζας Μεγάρων - Παναχαϊκή που διεκόπη χθες στο 72' λόγω πτώσης της ηλεκτροδότησης. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, οπότε οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν τα εναπομείναντα λεπτά την σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Βύζας Μεγάρων αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον του αθλητικού δικαστή, ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα αποδεικνύουν ότι πράγματι υπήρξε βλάβη. Αν ο αθλητικός δικαστής αποφανθεί ότι πρόκειται για βλάβη, τότε θα αποφασίσει τη συνέχεια του αγώνα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ σε αντίθετη περίπτωση η Παναχαϊκή θα νικήσει στα χαρτιά (3-0 α.α.) και οι Μεγαρείς θα κινδυνεύουν με καμπάνα.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας ανέφερε: «Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που έχουν αναγραφεί στο Φ.Α της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE μεταξύ των ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ και διεκόπη στο 72ο λεπτό, αρμόδιο να αποφανθεί για το κύρος αυτού είναι το Δικαιοδοτικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports