Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Ο πρώην Υπουργός... Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη να οδηγεί τζιπ με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο!

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! Ο πρώη...

Στην Αγία Παρασκευή

14.17: Τι μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: "Για σοβαρές τροχονομικές παραβάσεις συνελήφθη περί τις 11 το πρωί, στη Λούτσα, ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συλληφθείς οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού, χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες. Ειδικότερα, όπως διευκρινίστηκε από αστυνομική πηγή, οι πινακίδες του αυτοκινήτου είχαν παραδοθεί και στη θέση τους είχαν τοποθετηθεί πλαστές.

Ο κ. Λιάπης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που τον σταμάτησαν για έλεγχο, και οδηγήθηκε στο ΑΤ Αρτέμιδας, απ΄όπου θα μεταφερθεί στην τροχαία Αγίας Παρασκευής, που θα σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του, προκειμένου ο πρ. υπουργός να οδηγηθεί στον εισαγγελέα".

13.35: Ο κ. Λιάπης, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπουργός Μεταφορών (2004-2007) και Πολιτισμού (2007-2009), οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, μάρκας Volkswagen Touareg, όταν παραβίασε μία πινακίδα STOP επί της λεωφόρου Αρτέμιδος.

Δύο μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν επί τόπου και ο κ. Λιάπης ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε το STOP. Όταν όμως οι αστυνομικοί του ζήτησαν δίπλωμα, διαπίστωσαν ότι δεν είχε. Κι όταν έδωσαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου για έλεγχο, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι το SUV του πρώην υπουργού όχι απλώς ήταν ανασφάλιστο, αλλά είχε και πλαστές πινακίδες.

Σύμφωνα δε με τα πρώτα στοιχεία, ο Μ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του και κυκλοφορούσε με τις πλαστές!

Ο πρώην υπουργός συνελήφθη επί τόπου και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

13.18: Τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη συνέλαβε η τροχαία Αγ. Παρασκευής, στη λεωφόρο Αρτέμιδος, το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφορούσε με ένα τζιπ, το οποίο είχε πλαστές πινακίδες. Ο πρώην υπουργός δεν είχε δίπλωμα μαζί του, ενώ το όχημα, που του ανήκει ήταν και ανασφάλιστο.

Ο Μιχάλης Λιάπης, οδηγήθηκε στην τροχαία της Αγ. Παρασκευής, όπου σχηματίζεται δικογραφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις