Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακός: 2 ακόμη μεταγραφικά "μπαμ"!

Ολυμπιακός: 2 ακόμη μεταγραφικά "μπαμ"!
Νασόπουλος Περικλής
[email protected] , Facebook Page

Ο Μαρινάκης φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε απόκτηση δύο ακόμα μεγάλων παικτών

Ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέλαβε τα "ηνία" της ΠΑΕ ορεξάτος, και δείχνει να καταλαβαίνει πως η ομάδα χρειαζεται σημαντική ενίσχυση για να είναι ανταγωνιστική την νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει διάθεση για δύο ακόμα μεγάλες μεταγραφές με τους Μπαπτίστα και Γκατούζο να τραβάνε την προσοχή.

Ο Τζενάρο Γκατούζο, δείχνει να είναι ο νούμερο ένα στόχος προς το παρόν. Για τον παίκτη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Αλ Αχλί, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Μόνο πρόβλημα στην υποθεσή του, η υψηλή αποζημίωση που αξιώνει η Μίλαν για να τον αφήσει ελεύθερο (2 εκατομμύρια ευρώ), η οποία αν βρεθεί τρόπος να καλυφθεί με κάποιον τρόπο, τότε ο Ολυμπιακός θα τον κάνει δικό του.

Από την άλλη, ο Ζούλιο Μπαπτίστα, είναι ένα ζήτημα, το οποίο συντηρείται κυρίως από τους Ιταλούς. Οι μανατζέρ του φένεται να τον έχουν "ψήσει" να έρθει στην Ελλάδα σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον ζητήσει. Ωστόσο, τα 6 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει η Ρόμα, σε συνδυασμό με το κασέ του παίκτη που ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, μας κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικούς ως προς τις πιθανότητες ολοκλήρωσης αυτής της μεταγραφής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports