Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Νέο κτίριο για το 16ο Δημοτικό Σχολείο με δαπάνη 4,8 εκατομμύρια ευρώ

Πάτρα: Νέο κτίριο για το 16ο Δημοτικό Σχ...

Έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ

Συνάντηση  με τον Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και με τον διευθυντή του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών είχε ο Αντιπεριφερειάρχης  Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του   έργου  το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 4.800.000 €.

Η συνάντηση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, έγινε σε ευχάριστο κλίμα καθώς ο  Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων  με τον διευθυντή του σχολείου ευχαρίστησαν τον κ. Αλεξόπουλο για την υποστήριξη του  σε όλα τα  προαπαιτούμενα στάδια  προκειμένου να συμβασιοποιηθει το έργο και να ξεκινήσει η κατασκευή του έργου.

Από την πλευρά του  ο  κ. Αλεξόπουλος  αναφέρθηκε στην επιμονή και υπομονή  που έδειξαν τα προηγούμενα 2 έτη με αλλεπάλληλες συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  αμφότεροι ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων και ο διευθυντής του σχολείου  προκειμένου να προσπεραστούν οι όποιες δυσκολίες  προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ένα έργο όπου θα   βγει από το τέλμα  των τελευταίων ετών .

«Χαίρομαι που γίνεται πραγματικότητα  και ξεκινά η κατασκευή ενός νέου σχολείου με σύγχρονες προδιαγραφές το οποίο λύνει το ζήτημα της υποδομής μετά τον σεισμό του 2008  , ένα χρόνιο και δίκαιο αίτημα καθώς το υπάρχον σχολείο με τις αίθουσες διδασκαλίας  δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών και δασκάλων. Ως αιρετή Περιφέρεια στηρίζουμε την παιδεία  και κάνουμε ότι μπορούμε για την καλυτέρευση των υποδομών της  εκπαίδευσής στην περιοχή μας  σε συνεργασία με τους  Δήμους του  Νομού όπου και έχουμε καταφέρει να έχουμε πάνω από 10 ενεργά έργα κατασκευής νέων σχολείων. »

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε  ότι μετά την υπογραφή της σύμβασης έχει εμπιστοσύνη στις Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων   όπου και θα επιβλέψουν το έργο προκειμένου  να κατασκευαστεί  σύμφωνα με την μελέτη και το αυστηρό χρονοδιάγραμμα του έργου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις