Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Ελλάδα: Ανοίγει ο κύκλος υποψηφιοτήτων για την θέση του Περιφερειάρχη με Μητρόπουλο (ΣΥΡΙΖΑ) και Παπαδημάτο (Νέα Μέρα)

Δυτική Ελλάδα: Ανοίγει ο κύκλος υποψηφιο...

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του thebest.gr

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του thebest.gr καθώς όλο και πιο έντονα ακούγεται στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου το όνομα του βουλευτή Αττικής Αλέξη Μητρόπουλου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο των πολιτικών υποψηφιοτήτων που επιθυμεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφέρεις και τους μεγάλους δήμους.

Αν και επισήμως ούτε ο ίδιος ο Α. Μητρόπουλος ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν (αλλά ούτε και διαψεύδουν), πληροφορίες που μεταδίδει σήμερα και το aftodioikisi.gr επιμένουν ότι το θέμα το έχει θέσει ο ίδιος ο βουλευτής, καθώς διατηρεί στενές σχέσεις με την πατρίδα του την Ηλεία.

Στο μεταξύ, οσονούπω ανακοινώνεται και επισήμως η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας και νυν στελέχους της Νέας Μέρας Νίκου Παπαδημάτου, ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Ο ίδιος έχει ήδη αναγγείλει την πρόθεση του σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Super B.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο νυν Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας θα διεκδικήσει εκ νέου το αξίωμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Από το ΚΚΕ πιθανή είναι η εκ νέου "κάθοδος" του νυν βουλευτή Νίκου Καραθανασόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις