Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες και ετοιμάζονται για να βγουν στους δρόμους

Αχαΐα: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες ...

Μαζική η συνέλευση του αγροτικού κόσμου στην Κάτω Αχαΐα

Αποφασισμένοι να βγουν στους δρόμους οι αγρότες της Αχαΐας αντιδρώντας στον ενιαίο φόρο που προωθεί η κυβέρνηση καθώς καλούνται να πληρώσουν όχι μόνο για τα αγροτεμάχια αλλά και τις αποθήκες και τους στάβλους που διατηρούν.

Xθές το απόγευμα, οι αγρότες της Αχαΐας πραγματοποίησαν μαζική συνέλευση στην Κάτω Αχαΐα, επισημαίνοντας τα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στα οποία έρχεται να προστεθεί και η φορολόγηση τόσο των αγροτεμαχίων, όσο και των αγροτικών εγκαταστάσεων.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Την ώρα που οι τιμές σε αγροτικά εφόδια, λιπάσματα, πετρέλαιο, ρεύμα ανεβαίνουν, έρχεται η κυβέρνηση να μας δώσει τη χαριστική βολή. Παρά τις κατά καιρούς επισημάνσεις των κυβερνώντων πως ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται στήριξη, γιατί μπορεί να αποτελέσει την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, μας εξοντώνουν και μας αναγκάζουν να εγκαταλείψουμε την ελληνική ύπαιθρο», ανέφερε ο αντιπρόσωπος στην ΠΑΣΕΓΕΣ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ Πατρών, Τάκης Λαλιώτης.

Οι αγρότες αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή, στον ίδιο χώρο, προκειμένου σε συντονισμό και με τους συναδέλφους τους, ανά την Ελλάδα να καθορίσουν τις μορφές των κινητοποιήσεών τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις