Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στήνουν Γέφυρα Ζωής! "Pink the Bridge" σήμερα από το Άλμα Ζωής στη ζεύξη Ρίου - Αντιρρίου

Πάτρα: Στήνουν Γέφυρα Ζωής! "Pink t...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Μαζί θα περπατήσει και η Χρυσή Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Αθήνα 2004 Σοφία Μπεκατώρου

"PINK THE BRIDGE" τιτλοφορείται μία δράση γεμάτη συμβολισμούς, ένα πέρασμα γεμάτο ζωή και ελπίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος «Αλμα Ζωής» του νομού Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση προς το κοινό, «ελάτε μαζί μας να διασχίσουμε την Γέφυρα Ρίου –Αντιρρίου στις 27 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί, και ντυμένοι στα ροζ,  να “κατασκευάσουμε” μια αλλιώτικη, μια ροζ Ανθρώπινη Γέφυρα Ζωής».

Σημείο συνάντησης: Κλίμακες Πρόσβασης Ανατολικού Πεζοδρομίου Γέφυρας στο Ρίο.

Μαζί θα περπατήσει και η Χρυσή Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Αθήνα 2004 και Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός», Σοφία Μπεκατώρου.

Με τη συμβολική συμμετοχή των €5 στηρίζονται τα προγράμματα του Συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας. Οι πρώτες 700 συμμετοχές παίρνουν δωρεάν το αναμνηστικό και συλλεκτικό μπλουζάκι της δράσης.

Η δράση υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, την Ένωση Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», τη VINCI Concessions, τα ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας και τα SUPER MARKET KRONOS.

Να θυμίσουμε ότι το Άλμα Ζωής έστειλε το περασμένο Σάββατο 19/10 από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με την αλυσίδα που σχημάτισαν τα μέλη και φίλοι του, το δικό του ηχηρό μήνυμα ζωής, ελπίδας και αγώνα κατά του καρκίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις