Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

...FREE TIME

/

Την έχει δει με τους ...αστραγάλους της Barbie

Την έχει δει με τους ...αστραγάλους της Barbie
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Η κούκλα και οι φορείς του ιού του…νέου Τίποτα

Όλοι έχουν το…κόλλημά τους. Αυτός το έχει με την Barbie. Μπορεί όμως και τα πράγματα να είναι αλλιώς. Να χρησιμοποιεί ας πούμε την κούκλα για να γίνει γνωστός. Διότι την  Barbie την ξέρει όλος ο πλανήτης, ενώ τον Γάλλο σχεδιαστή πολυτελών παπουτσιών Christian Louboutin, τον ξέρουν οι Γάλλοι και άντε μερικοί κολλημένοι με την υπόθεση- παπούτσι. Ακούστε τώρα τι συμβαίνει και έχουμε…θέμα. Ο Christian Louboutin  θέλει να δει τα πόδια και ειδικά τους αστραγάλους της γνωστής κούκλας, να γίνονται πιο αδύνατα, αφού πιστεύει ότι είναι «πολύ χοντρά».

Ο σχεδιαστής λέει ότι οι κλασσική κούκλα της Barbie έχει χοντρούς αστραγάλους και παχιά πόδια και θέλει να το αλλάξει αυτό στις τρεις νέες κούκλες που σχεδιάζει προσωπικά για την επέτειο των 50 χρόνων της διάσημης κούκλας στην αγορά.

Πριν πάτε λοιπόν για δώρο στους μικρούς της παρέας, προσέξτε τους αστραγάλους της μικρής αξεπέραστης ξανθιάς. Αν είναι χοντροί, αγνοήστε την, διότι μπορεί να χαλάσετε την αντίληψη περί…ανθρώπου στους εκκολαπτόμενους  πολίτες του κόσμου.

Αυτούς τους πολίτες, που με την Barbie και κάτι εφάμιλλους …κολλητούς, έχουν καταντήσει φορείς του ιού του …νέου Τίποτα.

Ε, ποτέ!!!. Δεν υπάρχουν αυτά που ακούμε.

Για αυτό καλύτερα να κοιτάξουμε τους αστραγάλους μας και να τα ξεχάσουμε. Χωρίς βεβαίως να σκεφτούμε να τους κάνουμε…δίαιτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

...Free Time