Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Σεμινάρια φωτογραφίας από το Ηδύφως

Πάτρα: Σεμινάρια φωτογραφίας από το Ηδύφως

Συμμετοχή στο Worldwide Photowalk 2013

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας "ΗΔΥΦΩΣ" διοργάνωσε στην Πάτρα Φωτογραφικό Περίπατο, συμμετέχοντας στο Worldwide Photowalk 2013, ένα παγκόσμιο γεγονός που διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από τον γνωστό φωτογράφο Scott Kelby με περισσότερους από 1.300 περιπάτους και 30.000 συμμετέχοντες. Οι συμμετοχές στην Πάτρα ξεπέρασαν τις "επίσημες" 70, μιας και πολλοί ήταν οι φίλοι και τα μέλη της Λέσχης που επιθυμούσαν να συμμετέχουν και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε και 2η ομάδα. Οι συμμετέχοντες, διασκορπίστηκαν σε μια προκαθορισμένη διαδρομή, ΠΑΤΡΑ – ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΠΑΤΡΑ, τέλος συγκεντρώθηκαν σε γνωστό καφέ της πόλης, για να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες πάνω στο αγαπημένο τους hobby.

Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων θα προβληθούν σε ειδική παρουσίαση στην αίθουσα της Λέσχης (Θεμιστοκλέους 25 & Γ. Ολυμπίου) την Δευτέρα 14/10/2013                       στις 8:30μμ.

Η φωτογραφική λέσχη Πάτρας ''Ηδύφως'' ξεκινά μαθήματα Φωτογραφίας και επεξεργασίας εικόνας. Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα την ύλη και τον τρόπο που θα παρουσιαστούν φέτος τα σεμινάρια θα πρέπει να είστε αυτή την Τετάρτη στις 8:30μ.μ στην αίθουσα της λέσχης. Επίσης την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση  με θέμα ¨Η Ιστορία της φωτογραφίας¨ .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture