Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνάντηση Δημάρχου - Συλλόγου Γονέων για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του 16ου Δημοτικού Σχολείου

Πάτρα: Συνάντηση Δημάρχου - Συλλόγου Γον...

Ο Σύλλογος κάνει λόγο για αδικαιολόγητη καθυστέρηση

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων επισημαίνει: "Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μετά από επανειλημμένα αιτήματα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών συνάντηση αντιπροσωπείας των γονέων με το Δήμαρχο Πατρέων κ. Γ. Δημαρά. Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αδικαιολόγητη καθυστέρηση υπογραφής της σύμβασης από πλευράς του Δήμου με τον ανάδοχο του έργου της ανέγερσης της νέας πτέρυγας του 16ου Δημοτικού Σχολείου το οποίο έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από τον Ιούλιο του 2012, με κίνδυνο την απένταξη του έργου και την απώλεια των κονδυλίων σε μια πολύ δύσκολη για τη χώρα και ιδιαίτερα για την περιοχή μας, η οποία μαστίζεται από την ανεργία.

Ο Δήμαρχος αφού παραδέχτηκε ότι υπήρξαν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, δεσμεύτηκε παρουσία δεκάδων γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών του Σχολείου ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου θα υπογραφεί η σύμβαση και θα υπάρξει και ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Ας ελπίσουμε ότι μετά από τόσες αναβολές και καθυστερήσεις να ισχύσει ο λόγος του Δημάρχου και ένα έργο πνοής για την Αγιά και την ευρύτερη περιοχή επιτέλους να ξεκινήσει".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις