Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μακεδόνας στο Αίγιο, Κότσιρας και Μαχαιρίτσας στα Βαλιμίτικα

Μακεδόνας στο Αίγιο, Κότσιρας και Μαχαιρ...

Δύο μεγάλες συναυλίες.

Όπου ο επίσημος φορέας πολιτισμού του Αιγίου “παγώνει”, οι τοπικοί σύλλογοι και φορείς διαπρέπουν σε οργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων. Μετά την ανακοίνωση, πριν λίγους μήνες, πως το 2010 δεν θα γίνουν εκδηλώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης (που έχει γίνει πια καραμέλα και καλή δικαιολογία για πολλούς), το ΕΚΑΜΕ και ο “Αίολος Βαλιμιτίκων” παρουσιάζουν τρία μεγάλα ονόματα της ελληνικής σύγχρονης μουσικής σε δύο αξέχαστες συναυλίες. Λάβετε θέσεις!

Κατ'αρχάς, τη Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010 στις 9:00 μ.μ. ο Κώστας Μακεδόνας με την ορχήστρα του θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του Εσπερινού Γυμνασίου (πρώην Αθλητικό Γυμνάσιο) Τέρμα Μητροπόλεως. Τιμή Εισιτηρίου:15 ευρώ. Η διοργάνωση της συναυλίας ανήκει στο ΕΚΑΜΕ, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν θα πάρει αμοιβή για την εμφάνισή του, αφού θα τραγουδήσει για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Το συνηθίζει αυτό ο καλλιτέχνης, να τραγουδά αφιλοκερδώς για παρόμοιες περιπτώσεις, αφού ο ίδιος επέζησε σοβαρού ατυχήματος με ελικόπτερο.

Εξάλλου, ο τραγουδιστής είναι παράλληλα επαγγελματίας πιλότος τόσο ελικοπτέρων, όσο και Airbus A320, συνεργαζόμενος μάλιστα και με μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Σημειωτέον αυτό, για να μην απορήσετε αν μπείτε σε κάποιο αεροπλάνο και δείτε κάποιον που σας θυμίζει το Μακεδόνα να κάθεται στο κόκπιτ. Ο Μακεδόνας είναι! Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από σήμερα Παρασκευή σε διάφορα σημεία της πόλης, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ-ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΑ
Η δεύτερη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού οργανώνεται στις 5 Αυγούστου από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλιμιτίκων “Αίολος” και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγίου. Πρόκειται για τους ιδιαίτερα δημοφιλείς,  αγαπητούς και διαχρονικούς Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, που θα χαρίσουν τα κλασσικά τους τραγούδια στους φίλους τους, που αναμένεται να κατακλύσουν το Γήπεδο των Βαλιμιτίκων, αφού και το εισιτήριο των 12 ευρώ θεωρείται ιδιαίτερα προσιτό.

Εισιτήρια θα προπωλούνται από την ερχόμενη εβδομάδα στο Δισκοπωλείο “Studio Άγγελος”-Καζάση και Κατάστημα Μουσικών Οργάνων Γιάννη Σημαιόπουλου, δίπλα στο ΚΤΕΛ Αιγίου.
Π.Σπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture