Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο ανθυπαστυνόμος υπεξαίρεσε τα έξοδα κίνησης των αστυνομικών αλλά και τις οφειλές της Α.Δ. προς τη ΔΕΥΑΠ!" Τρύπα" χιλιάδων ευρώ στα ταμεία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.

Πάτρα: Ο ανθυπαστυνόμος υπεξαίρεσε τα έξ...

Τι προέκυψε απο την έρευνα

Μια ακόμη... «τρύπα» χιλιάδων ευρώ που αποτελούν οφειλή της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΥΑΠ διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της δικογραφίας που σχηματίστηκε στη συνέχεια απο τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε βάρος ανθυπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού από τα ταμεία της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής Γνώμης» την Τετάρτη διαπιστώθηκε μια ακόμη «τρύπα» 63.000 ευρώ, που αποτελούν οφειλή της ΕΛ.ΑΣ. στη ΔΕΥΑΠ.

Το θέμα έγινε γνωστό μετά την αποστολή σχετικού εγγράφου από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, με το οποίο ζητά την εξόφληση τη οφειλής, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσει σε διακοπή της υδροδότησης.

Ο ανθυπαστυνόμος υπηρετούσε στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης ως διαχειριστής και όπως κατηγορείται, στην δικογραφία που σχηματίστηκε, τα χρήματα που λείπουν προέρχονται από έξοδα κίνησης αστυνομικών, οι οποίοι δεν τα πήραν ποτέ και άλλες υποχρεώσεις της υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις