Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στην Άνω Καλλιθέα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος - Έφυγαν τα εναέρια μέσα - Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιά...

Iσχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

09.30 Συνεχίζουν οι πυροσβέστες το έργο της κατάσβεσης στην Άνω Καλλιθέα. Νωρίς το πρωί έγιναν και ρίψεις νερού από καναντέρ, τα οποία πριν λίγο αποχώρησαν.

 

09.00 Συνεχίζεται το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Άνω Καλλιθέα. Σε εξέλιξη ρίψεις νερού από αέρος.

 

06.58 Και εναέρια μέσα αναμένεται να ριχτούν σε λίγο στη μάχη με τις φλόγες στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στην Άνω Καλλιθέα. Σύμφωνα με νεώτερη εκτίμηση της πυροσβεστικής, η εικόνα που παρουσιάζει το πύρινο μέτωπο είναι κάπως καλύτερη και δεν απειλεί σπίτια. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν  60 πυροσβέστες με 16 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

 

2.30 Aνεξέλεγκτη συνεχίζει να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στον Άγιο Γεώργιο στην Άνω Καλλιθέα. Στο σημείο έχουν  σπεύσει15 οχήματα της Πυροσβεστικής με άνδρες της Υπηρεσίας που προσπαθούν να δαμάσουν τις φλόγες. Αναμένεται δύσκολη νύχτα.

1.45 Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στην Άνω Καλλιθέα στην Πάτρα . Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 10 οχήματα  ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς, καθώς η φωτιά έχει ξεφύγει και αποκτά μεγάλη ένταση.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι γεγονός που επιτείνει την ανησυχία των κατοίκων παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν απειλούνται σπίτια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις