Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η σέξι και εκρηκτική λαική τραγουδίστρια Πάολα καταφθάνει στο Volcano της Πάτρας στις 3/8

Η σέξι και εκρηκτική λαική τραγουδίστρια...

Για μία και μοναδική εμφάνιση

Σε κάθε της live εμφάνιση γίνεται χαμός. Έχει μεγάλο ρεύμα και πέραση και το ίδιο αναμένεται να γίνει και το προσεχές Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 που θα εμφανιστεί στην Πάτρα, στο κέντρο Volcano, στο Δρέπανο του Ρίου.

Ο λόγος για την εκρηκτική λαική τραγουδίστρια Πάολα Φωκά, η οποία θα πραγματοποιήσει μία και μοναδική live μουσική εμφάνιση πλαισιωμένη από την ορχήστρα της.

Η Πάολα με καταγωγή από την περιοχή της Χαλκιδικής «σκίζει» τα τελευταία χρόνια και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, ιδίως στους άνδρες.
«Κουβέντα στην κουβέντα», «Το αμαρτωλό», «Θέλω να φύγω», «Είσαι τρελός», «Να με αφήσεις ήσυχη θέλω» αλλά και η νέα επιτυχία της, το «Κράτα με» είναι μερικά μόνο από τα πιο γνωστά κομμάτια της που αναμένεται να τραγουδήσει στο πρόγραμμα της εδώ στην Πάτρα.

Βέβαια καθότι ήδη η Πάτρα και η γύρω περιοχή έχει γεμίσει με αφίσες με την τραγουδίστρια Πάολα, έχει αρχίσει να σχολιάζεται ότι εν μέσω κρίσης είναι κάπως «ακριβό» το ποσό των 140 ευρώ για φιάλη ουίσκι που απαιτείται (η τιμή αυτή αφορά τα 4 άτομα) ή τα 20 ευρώ για 2 ποτά όταν στον Βασίλη Καρρά το περασμένο Σάββατο τα 2 ποτά κόστιζαν 15 ευρώ.

Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα β’ φιάλης στη μισή τιμή, στα 70 ευρώ. Γεγονός είναι ότι η Πάολα έχει ρεύμα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το Volcano θα γεμίσει το προσεχές Σάββατο.

Στο μεταξύ έντονα φημολογείται ότι την προσεχή χειμερινή σαιζόν, η Πάολα θα συνεργαστεί σε ένα ολοκαίνουριο σχήμα με τον Παντελή Παντελίδη και τον Πατρινό σώουμαν Τάκη Ζαχαράτο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View