Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θέλουν ζωντανό τον Ιλίρ Κούπα στην ΕΛ.ΑΣ.- Εξετάζεται γυναίκα για βοήθεια προς τους Αλβανούς δραπέτες

Θέλουν ζωντανό τον Ιλίρ Κούπα στην ΕΛ.ΑΣ...

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Στο Άνω Ζάλογγο της Ηπείρου επικεντρώνουν οι αστυνομικοί τις έρευνες τους για τον εντοπισμό του δραπέτη Ιλίρ Κούπα, ο οποίος φέρεται να είναι τραυματισμένος.

Τα ΕΚΑΜ παραμένουν στην περιοχή και οι θερμικές κάμερες που όλο το βράδυ «αναζητούσαν« τα ίχνη του δραπέτη αναμένεται να δώσουν επιπλέον στοιχεία στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Κούπα είναι τραυματισμένος και δύσκολα θα έχει αντέξει να μετακινηθεί το βράδυ, επομένως πιθανόν να βρίσκεται κρυμμένος σε κάποια κρυψώνα. Ωστόσο, όλα τα σενάρια παραμένουν «ανοιχτά». Σημαντικό κρίνεται για την ΕΛ.ΑΣ. να συλληφθεί ο Κούπα, ώστε κατά την ανάκριση να αποκαλύψει τη δράση των δραπετών τους τέσσερις αυτούς μήνες συνολικά από την ημέρα της απόδρασης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν πάντως χτες στο ρέμα του Ζαλογγοπόταμου, σε απόσταση 600 μέτρων από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο διαβόητος δραπέτης Μαριάν Κόλα ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και ένα σακίδιο με τρόφιμα και εκτιμάται ότι τα ευρήματα ανήκουν στον καταζητούμενο αλβανό δραπέτη Ιλίρ Κούπα.

Η εντύπωση, δε, ότι ο Κόλα με τον Κούπα ήταν είτε «φιλοξενούμενοι», είτε είχαν βρει κρησφύγετο σε κάποιο σπίτι είναι έντονη εξαιτίας των ευρημάτων που βρέθηκαν πάνω στον νεκρό Κόλα.

 

Απο χθές ,μετά την μάχη στην Βροσίνα Θεσπρωτίας όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω του.Το πλαστικό τάπερ με τα μαγειρεμένα φαγητά έχει ήδη δώσει στοιχεία για το ποιός-οιά βοηθούσε και έκρυβε τον τελευταίο καιρό τον Κόλα και τον Κούπα.

Η παρουσία μιας γυναίκας με καταγωγή απο την Αλβανία τον τελευταίο καιρό συνέχεια στην Αστυνομία στην Ηγουμενίτσα η οποία έλεγε διάφορες καταγγελίες για ρατσισμό και το γεγονός οτι εχει σπίτι στην περιοχή όπου έπεσε ο Κόλα νεκρός δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους αστυνομικούς.

Το onairnews είναι σε θέση να γνωρίζει οτι η γυναίκα έχει ομολογήσει οτι είχε παραχωρήσει ενα παλιό σπίτι στον Κόλα για κρυσφήγετο και τους πρόσφερε φαγητό και πληροφορίες.Ο λόγος που πήγαινε στην Ηγουμενίτσα για να κάνει “καταγγελίες δεν ήταν άλλος παρά μόνο να δεί τι αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν και να ενημερώσει τον Κόλα.Δεν γνωρίζουμε αν και το τάπερ με το φαγητό έχει επάνω δακτυλικά αποτυπώματα της ίδιας παρόλο που λογικά και μετά απο την ομολογία θα υπάρχουν.Ακόμη η αστυνομία ψάχνει να εντοπίσει και τον αδελφό της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις