Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δείτε το πρόγραμμα ταινιών στο σινέ Κάστρο στο Ρίο της Πάτρας μέχρι τα τέλη Ιουλίου

Δείτε το πρόγραμμα ταινιών στο σινέ Κάστ...

Από σήμερα προβάλλεται η ταινία "Η Συμμορία των Μάγων"

Με αξιόλογες ταινίες συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών του σινέ Κάστρο στο Ρίο, το οποίο βρίσκεται κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου.

Από σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου και έως την προσεχή Τετάρτη 17 Ιουλίου στο μοναδικό θερινό σινεμά της περιοχής της Πάτρας θα προβληθεί η έξυπνη περιπέτεια και αρκούντως φαντασμαγορική «Η Συμμορία των μάγων – Now You See me» σε σκηνοθεσία του Λουί Λετεριέ.

Πρωταγωνιστούν οι Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μόργκαν Φρίμαν, Γούντι Χάρελσον, Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κέιν, Ίζλα Φίσερ, Ντέιβ Φράνκο και Μελανί Λοράν.

Υπόθεση:

Oι Τζέσε Άιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον, Ίζλα Φίσερ και Ντέιβ Φράνκο είναι οι δεξιοτέχνες «Τέσσερις Καβαλάρηδες», μια ομάδα ταχυδακτυλουργών που ενώ παρουσιάζουν τα ριψοκίνδυνα κόλπα τους στο κοινό, ταυτόχρονα πραγματοποιούν τις μεγαλύτερες τραπεζικές ληστείες – και μετά μοιράζουν τη λεία στους θεατές. Ο Μαρκ Ράφαλο και η Μελανί Λοράν είναι οι εκπρόσωποι του Νόμου που προσπαθούν επανειλημμένως - και ανεπιτυχώς - να τους πιάσουν, με τη βοήθεια του πρώην illusionist – θαυματοποιού Μόργκαν Φρίμαν.

Η ταινία που ανήκει στο είδος των λεγόμενων heist movies όπως η «Συμμορία των 11», στις ΗΠΑ έκανε μεγάλη ανέλπιστη για πολλούς εμπορική επιτυχία ξεπερνώντας τα 112 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Οι ώρες προβολής θα είναι σήμερα Πέμπτη και την Τρίτη στις 22.40 και τις υπόλοιπες μέρες στις 22.00. Το εισιτήριο κοστίζει 6.50 ευρώ.

Όσο για τη συνέχεια, όπως μας ενημέρωσε ο υπεύθυνος της αίθουσας Παναγιώτης Κοτσάφτης, θα προβληθεί από τις 18 Ιουλίου και έως τις 24 του μήνα η αστεία κομεντί «Ο Γάμος της Χρονιάς» με τους Αμάντα Σέιφριντ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Χέιγκλ, Νταϊάν Κίτον, Ρόμπιν Ουίλιαμς και Σούζαν Σαράντον ενώ το διάστημα 25 με 28 Ιουλίου θα πάρει σειρά ο εντυπωσιακός «Μοναχικός Καβαλάρης» με τους Άρμι Χάμερ και Τζόνι Ντεπ και μετά στις 29 Ιουλίου η κωμωδία «Οι Μεγάλοι 2 – Grown Ups που μόλις κυκλοφόρησε στις αίθουσες των ΗΠΑ, σε σκηνοθεσία Ντένις Ντάγκαν με τους Κρις Ροκ, Άνταμ Σάντλερ, Σάλμα Χάγιεκ και Κέβιν Τζέιμς.

 

Σκηνή από την κωμωδία "Οι Μεγάλοι 2".

Σκηνή από την κωμωδία "Οι Μεγάλοι 2".

Σκηνή από την κωμωδία "Οι Μεγάλοι 2".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture