Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκλονισμένοι ο πατέρας και η γιαγιά του βρέφους - Μετανιωμένη δηλώνει η 31χρονη παιδοκτόνος - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Συγκλονισμένοι ο πατέρας και η γι...

Η μεταγωγή της από την Χαλανδρίτσα έγινε για λόγους ασφαλείας - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

14:27: Συγκλονισμένοι από τις πράξεις της 31χρονης παιδοκτόνου που έβαλε το δύο μηνών βρέφος της δηλώνουν ο πατέρας και οι γιαγιά των παιδιών. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως τόσες ημέρες η γυναίκα διατηρούσε το βρέφος στην κατάψυξη σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μάλιστα όπως εξηγούν πριν κάποιες ημέρες συγγενής της οικογένειας πέρασε από το σπίτι για να δει το παιδί όμως η μητέρα δεν τον άφησε να το δει λέγοντάς του ότι είναι καλά και ότι κοιμάται.

Ο τραγικός πατέρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ζητάει από τις Αρχές να μην του πάρουν τα άλλα δύο παιδιά του.

Οι συγγενείς του παιδιού κάνουν έκκληση να βρεθεί τρόπος να πάρουν την σωρό του βρέφους από το νοσοκομείο καθώς έχει δημιουργηθεί πρόβλημα με δεδομένο ότι οι γονείς του σύμφωνα με πληροφορίες δεν το είχαν δηλώσει στο δημοτολόγιο.

12:50: Οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα η 31χρονη μητέρα του 2,5 μηνών βρέφους. Η 31χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και θα επιστρέψει στην Εισαγγελία αύριο. Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων η ίδια δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της.

Στα κρατητήρια αστυνομικού Τμήματος της Πάτρας οδηγήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες η 31χρονη παιδοκτόνος του Αλεποχωρίου, που ως γνωστόν φέρεται να χτύπησε το 2,5 μηνών βρέφος της και μόλις αυτό ξεψύχησε το έβαλε στο ψυγείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η μεταγωγή της κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να οδηγηθεί το μεσημέρι στον Εισαγγελέα υπό ασφαλείς συνθήκες.

Όπως από χθες είχε προαναγγείλει το thebest.gr σε βάρος της εκδόθηκε αργά τη νύχτα ένταλμα σύλληψης.

Στο μεταξύ σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα παραδόθηκαν προσωρινά τα άλλα δύο παιδιά της.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

"Συνελήφθη σήμερα (10-7-2013) νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίτσας, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Α’ Ανακριτή Πατρών, μία 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία του τριών μηνών βρέφους της (αγόρι).

Ειδικότερα την 6-7-2013 το πρωί, η δράστιδα χτύπησε με τα χέρια της δυο φόρες το μωρό στο κεφάλι και στη συνέχεια το έριξε στον ξύλινο πάτο του παρκοκρέββατου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει   την επόμενη μέρα το πρωί.Στη συνέχεια η 31χρονη εναπόθεσε το νεκρό βρέφος στην κατάψυξη του ψυγείου της.

Το περιστατικό συνέβη στο σπίτι της οικογένειας στο Αλεποχώρι Αχαΐας, όπου βρισκόταν η δράστιδα μαζί με τα τρία παιδιά της, δύο δίδυμα αγόρια, ηλικίας 16 μηνών και το 3 μηνών βρέφος.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ τα δύο δίδυμα αγοράκια, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Τις έρευνες και την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις