Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεραυνός στην Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Μπελίζ η Ιωάννα Θωμοπούλου, κόρη του γνωστού Πατρινού χρυσοχόου Γιώργου Θωμόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Κεραυνός στην Πάτρα: Σκοτώθηκε σε τροχαί...

Επέβαινε μαζί με δύο φίλες της σε ταξί που συγκρούστηκε με λεωφορείο

Σαν κεραυνός έπεσε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της 24χρονης Ιωάννας Θωμοπούλου, κόρης του γνωστού κοσμηματοπώλη χρυσοχόου Γιώργου Θωμόπουλου, που διατηρεί κατάστημα στην οδό Κορίνθου (και Ερμού)

Όπως πληροφορείται τo thebest.gr, η άτυχη κοπέλα ήταν απόφοιτος της Σχολής Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν στο Μπελίζε του Μεξικού, όπου έκανε μεταπτυχιακό.

Μαζί με δύο φίλες της με τις οποίες έκαναν την ίδια εργασία (η μία από τη Μάλτα και η άλλη από τις ΗΠΑ) αποφάσισαν να μεταβούν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου σήμερα θα γίνονταν εκδηλώσεις για την ημέρα της ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Πήραν ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο της πόλης, αλλά στο δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο (ΦΩΤΟ) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις κοπέλες και ο οδηγός.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω της ελληνικής πρεσβείας, η οικογένεια ενημερώθηκε για το συγκλονιστικό συμβάν και όλα πάγωσαν. Συνετριμένοι οι γονείς της Ιωάννας- Γιώργος και Ολυμπία-καθώς και η αδελφή της Τέτη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας στην Πάτρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις