Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επιτυχημένο τουρνουά beach handball στη Λούτσα Πρέβεζας! ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επιτυχημένο τουρν...

Ραντεβού και πάλι του χρόνου στη Λούτσα και στο Δήμο Πάργας για το beach handball 2014

Ολοκληρώθηκε ακόμη ένα επιτυχημένο τουρνουά beach handball στη Λούτσα Πρέβεζας του Δήμου Πάργας διεξήχθη στο W cafe - Water sport cafe για 5η συνεχόμενη χρονιά στα πλαίσια του 14ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ και συγκέντρωσε περισσότερους από 150 αθλητές και αθλήτριες.

Οι Waterproofs στους άνδρες που νίκησαν στον τελικό την Αναγέννηση Βύρωνα με 2-1, και η Submarine στις γυναίκες, που καθήλωσε ακόμη μία φορά στην Πρέβεζα την Avant Garde με 2-1, ήταν οι νικήτριες ομάδες του πιο γνωστού και αγαπητού πλέον τουρνουά στην Ελλάδα.

MVP της διοργάνωσης στους άνδρες ο Κώστας Θεοδώρου των Beach Boys 2012, ομάδα από την Αλεξανδρούπολη, ενώ στις γυναίκες η Μάρθα Λογαδανίδου των Submarine, που ήδη έχει κλείσει στη Γερμανία για την επόμενη χρονιά, αναδείχτηκε πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά.

Αναλυτικά η σειρά κατάταξης των ομάδων:

LOUTSA '13-W-PREVEZA BEACH...HANDBALL

ΑΝΔΡΕΣ

1.WATERPROOFS

2.ANAGENNISI VYRONA

3.BEACH BOYS 2012

4.ACROPOLIS BHT

5.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

6.W-CAFE WATERSPORTS PREVEZA

7.ΓΙΑΝΝΕΝΑ

8.ARTA 2012 BHT

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1.SUBMARINE

2.AVANT_GARDE

3.ΦΙΛΩΤΑΣ

4.ΝΕΜΕΣΙΣ

5.ILIOUPOLI BHC

Το τριήμερο τουρνουά beach handball προσέλκυσε θεατές που είδαν δυνατές μονομαχίες στην καυτή άμμο και ομάδες να προσφέρουν θέαμα και ουσία προσπαθώντας να κατακτήσου τίτλο και βαθμούς για την φάιναλ φόρ του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Στη Λούτσα ήταν και η Εθνική Γυναικών Beach Handball , που προετοιμάζεται για το EURO'13 της Δανίας, που θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου κάνοντας φιλικούς αγώνες και προπονήσεις μπροστά στο κοινό της παραλίας, που είδε τις αθλήτριες να κάνουν ωραία πράγματα στην άμμο και να σχεδιάζουν το αγωνιστικό τους προφίλ.

Στη διοργάνωση βρέθηκε και ο Δήμαρχος της Πάργας, Λιόλιος Θανάσης, που έκανε τις απονομές στις γυναικείες ομάδες δηλώνοντας ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τη διοργάνωση και την ομορφιά του beach handball, παρότρυνε τους νέους στον αθλητισμό και προσκάλεσε και του χρόνου στη Λούτσα και στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας όλους τους συντελεστές του beach handball.

Στους άνδρες κύπελλα και μετάλλια έδωσε ο πρόεδρος της Ο.Χ.Ε., κ. Παντελής Χατζηϊωάννου, ενώ τους MVP βράβευσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας εμφιαλωμένων νερών ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ Α.Ε., Παναγιώτου Νικόλαος, που δήλωσε λάτρης του beach handball, αν και το παρακολούθησε για πρώτη φορά, χαιρέτησε τη διοργάνωση και έδωσε ραντεβού για του χρόνου και πάλι στην Ήπειρο.

Ο Ναπολέων Κρεμόνας, αρχηγός της Αναγέννησης Βύρωνα δήλωσε: Θέλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές του σιρκουί και όλους τους συντελεστές για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Κυρίως όμως αισθανόμαστε αυθόρμητα την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και εδώ, τον - φίλο του αθλήματος - κ. Τίμη Πουρνάρα, γιατί χωρίς την οικονομική συμβολή του δεν θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στη Πρέβεζα. Θα θέλαμε να του αφιερώσουμε την πρώτη θέση αλλά η κούραση και η νέα σύνθεση της ομάδας μας αφήνει ευχαριστημένους με τη δεύτερη θέση. Η επικρότηση και αναγνώριση τέτοιων ενεργειών είναι επιβεβλημένη. Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαι ευχαριστημένος από της απόδοση μας και τη 2η θέση αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαμε νέα παιδιά που πάιζαν πρώτη φορά beach handball και στο ότι ήταν το πρώτο τουρνουά μου συμμετείχαμε φέτος. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του τουρνουά.

Η Περιφέρεια Ηπείρου στήριξε τη διοργάνωση ως συνδιοργανωτής και πολλοί ακόμη χορηγοί, που επέλεξαν να διαφημιστούν στο καλύτερο τουρνουά της Ελλάδας.

Ραντεβού, λοιπόν, και πάλι του χρόνου στη Λούτσα και στο Δήμο Πάργας για το beach handball 2014.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports