Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

MONO ΣΤΟ THEBEST.GR: Συνελήφθη στην Αθήνα ο Θέμης Δήμου-Φέρεται ως εμπλεκόμενος στο μακελειό της Σαχτούρη-Διέφυγε ο Βαρβαρέσος

MONO ΣΤΟ THEBEST.GR: Συνελήφθη στην Αθήν...

Η επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής έγινε σε καφετέρια του Χαλανδρίου

Συνελήφθη χθες σε καφετέρια της περιοχής Χαλανδρίου, μετά από επιχείρηση αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής, o Θέμης Δήμου, που μαζί με τον Δημήτρη Βαρβαρέσο φέρονται να έχουν εμπλοκή στη δολοφονία των Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη, έξω από κλαμπ της οδού Σαχτούρη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, μαζί με τον Δήμου (στην ίδια καφετέρια) βρισκόταν και ο Βαρβαρέσσος, αλλά κατάφερε να διαφύγει τη σύλληψη.

Να σημειωθεί οτι η σύλληψη έγινε αφού και οι δύο κατηγορούνται για διάπραξη ληστειών και εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα.

Ωστόσο αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών μεταβαίνουν στην Αθήνα, προκειμένου να ανακρίνουν τον Δήμου για την υπόθεση του μακελειού της οδού Σαχτούρη.

Υπενθυμίζεται οτι οι δράστες της διπλής δολοφονίας είχαν πυροβολήσει με αυτόματο υποπολυβόλο εναντίον ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα  "Μπιζού" της οδού Σαχτούρη , με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, που όπως είπαν  πηγές της Αστυνομίας (και προέκυψε και στη συνέχεια)  "βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή" και να τραυματιστεί βαρύτατα στον λαιμό ο 32χρονος Κώστας Φράγκος.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΧΤΟΥΡΗ

Στις 3.21 τα ξημερώματα της 17ης Απριλίου δύο δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και φορούσαν μαύρα ρούχα και λευκά κράνη, ανέβηκαν ανάποδα την οδό Σαχτούρη, επί της οποίας βρίσκεται το κλαμπ Bijoux. Ο συνεπιβάτης της μηχανής ξεκίνησε να πυροβολεί με ένα αυτόματο υποπολυβόλο και ένα πιστόλι, επανειλημμένα τον 35χρονο και στη συνέχεια τον 32χρονο που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, ενώ ο τρίτος της παρέας προλαβαίνει να κρυφτεί, γλιτώνοντας την απλά με έναν ελαφρύ τραυματισμό.

Και οι δύο πέφτουν αιμόφυρτοι στο πεζοδρόμιο και οι δύο δράστες εξαφανίζονται στα γύρω στενά. Άμεσα όσοι ήταν μέσα στο μαγαζί, πετάγονται έξω και βλέπουν τους δύο νεαρούς να ψυχορραγούν. Ενημερώνουν της ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρα τους μεταφέρουν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Ο Βασίλης Σινούρης έχει ήδη καταλήξει, ενώ μερικές ώρες αργότερα αφήνει την τελευταία του πνοή και ο Κώστας Φράγκος παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, αθλητής του χάντμπολ, όπως λένε πηγές της Αστυνομίας «βρέθηκε στο ακατάλληλο σημείο την λάθος στιγμή». Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι δράστες ήθελαν να δολοφονήσουν δύο συγκεκριμένα άτομα, τον Κώστα Φράγκο και τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να πετύχουν πλήρως το στόχο τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΣΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις - έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για τη σύλληψη δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (17-4-2013) και ώρα 03:21, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Πάτρα, προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό δυο ημεδαπών.

Ειδικότερα οι δράστες επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κράνη. Όταν προσέγγισαν το κατάστημα, εξωτερικά του οποίου βρίσκονταν τρεις ημεδαποί (ηλικίας 35, 32 και 42 ετών), ο συνεπιβάτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένα εναντίον τους.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος διακομίστηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου ο πρώτος υπέκυψε αμέσως στα τραύματα του, ενώ ο δεύτερος κατέληξε μετά από λίγες ώρες. Ο 42χρονος φέρει όλως ελαφρά τραύματα.

Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν (23) κάλυκες των 9 mm . Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροψία-νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις