Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Επίθεση Αλαβάνου σε Άδωνι – «Επέλεξαν έναν ακροδεξιό ιεροκήρυκα, ένα πλασιέ ρατσιστικών βιβλίων, για το υπουργείο Υγείας» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Επίθεση Αλαβάνου σε Άδωνι – «Επέλ...

Ο επικεφαλής του Σχεδίου Β μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση

Ολομέτωπη επίθεση κατά του νέου υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε νωρίτερα, μιλώντας στην Πάτρα, ο επικεφαλής του Σχεδίου Β και πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος. Ο κ. Αλαβάνος καυτηρίασε την υπουργοποίηση Γεωργιάδη, τονίζοντας ότι δεν μπορεί σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, που αφορά την Υγεία της κάθε οικογένειας να επιλέγεται ένας «ακροδεξιός ιεροκήρυκας, ένας πλασιέ ρατσιστικών βιβλίων».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ποιος μπορεί να φανταστεί πως σε ένα τέτοιο υπουργείο που έχει σχέση με τις ανάγκες κάθε πολίτη της χώρας να επιλέγεται ένας άνθρωπος που είναι γνωστός ακροδεξιός ιεροκήρυκας, ένας πλασιέ ρατσιστικών βιβλίων».

Ο κ. Αλαβάνος μιλά σε ανοικτή εκδήλωση στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, όπου παρουσίασε τις θέσεις της Κίνησης, σύμφωνα με τις οποίες μόνη διέξοδος είναι η εθνική νομισματική πολιτική συνδυασμένη με την κρατικοποίηση των τραπεζών, την ανασύνταξη του κοινωνικού κράτους και τον οικονομικό σχεδιασμό.

Παράλληλα ο κ. Αλαβάνος σημείωσε ότι το «Σχέδιο Β» είναι έτοιμο να κατέβει στις ευρωεκλογές του 2014 ενώ, όπως είπε, βρίσκονται σε εξέλιξη πολύ γόνιμες συζητήσεις με άλλες αριστερές και κινηματικές δυνάμεις, ώστε να υπάρξει μια ευρεία συνεργασία για τη διάσωση και ανασυγκρότηση της χώρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις