Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έλενα Παπαρίζου: "Έχουν φλερτάρει τον Τόνι μπροστά μου"

Έλενα Παπαρίζου: "Έχουν φλερτάρει τ...

Τι λέει στη συνέντευξή της στο Down Town

Πολύ πιο αδύνατη από την τελευταία εμφάνισή της στο Greek Idol μας φάνηκε η Έλενα Παπαρίζου στο σημερινό εξώφυλλο του Down Town. Η δημοφιλής και πολύ συμπαθής ερμηνεύτρια μιλάει και για το θέμα της εμφάνισης αλλά και για την σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη που πια έχει ξεπεράσει τη δεκαετία.

Λέει λοιπόν ότι τον Τόνι τον έχουν φλερτάρει μπροστά της και "Ήταν πολύ πολύ κολακευτικό, όπως θα ήταν για κάθε άνθρωπο". Για την απόφασή της να συμμετέχει στο Athens Pride (την παρέλαση των γκέι στην Αθήνα) εξηγεί "Μήπως όταν κάποιος πάει κι αγοράζει το δίσκο μου ή έρχεται και με βλέπει σε μια συναυ­λία μου, ρωτάω εγώ αν είναι gay ή straight; Έχω πάρα πολλούς gay fans, όπως έχω και πάρα πολλούς gay φίλους. Κι έπειτα, ποια είμαι εγώ για να κρίνω τον άλλο και τις επι­λογές του; Στο τέλος της ζωής όλοι είναι στην κρίση του Θεού. Εγώ έχω έρθει σ’ αυ­τή τη γη με μία μόνο αποστολή: να δίνω αγάπη. Τίποτα άλλο".

Όσο για το θέμα της εμφάνισής της τονίζει: "Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Συνέχεια γελάω, αυτοσαρκάζομαι, τσαλακώνομαι. Δεν φοβάμαι να είμαι άσχημη, δεν φοβάμαι να κάνω γκριμάτσες, αστεία, χαζομάρες. Τέτοιος άνθρωπος είμαι".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight