Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ: "Απέναντι στους πολιτικούς-immigrants και στους Δημάρχους της Ρήγα Φεραίου στεκόμαστε εμείς με ιδέες και λύσεις"

ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ: "Απέναντι στους πολιτικο...

Σκληρή κριτική στον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο και στον Γιάννη Δημαρά

Σε σκληρή κριτική προχώρησε ο συντονιστής της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ Κωνσταντίνος Μαρκέτος φωτογραφίζοντας τον Δήμαρχο Δ. Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Φυσικά από την κριτική του δεν θα μπορούσε να λείψει και ο νυν Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς που η ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι στέκεται απέναντί του. Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ:
Προς υποψηφίους μη Πατρινούς Δημάρχους:
Η Πάτρα έχει ικανούς ανθρώπους που μπορούν όχι απλά να διαχειριστούν τα προβλήματά της, αλλά να δώσουν λύση σε αυτά και πνοή στην ίδια την πόλη μας. Στους μετανάστες λοιπόν πολιτικούς εμείς στεκόμαστε απέναντι. Δεν αποζητάμε λύση από γυρολόγους κομμάτων και Δήμων. Θέλουμε ανθρώπους που μεγάλωσαν και εργάζονται σε αυτή την πόλη. Θέλουμε ανθρώπους που την περπατάνε καθημερινώς. Θέλουμε ανθρώπους που την πονάνε. Απέναντι στους πολιτικούς-immigrants και στους Δημάρχους της Ρήγα Φεραίου στεκόμαστε εμείς με ιδέες και λύσεις.

Ο συντονιστής,

Κωνσταντίνος Μαρκέτος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις