Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Η Εποχή Της Αγάπης 2» από τον Μάριο Φραγκούλη

«Η Εποχή Της Αγάπης 2» από τον Μάριο Φραγκούλη

Ερμηνεύει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

«Η Εποχή Της Αγάπης 2», είναι το album που συμπληρώνει την ερμηνεία τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι από τον Μάριο Φραγκούλη. Το πρώτο album κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2009.

Στην «Εποχή Της Αγάπης 2», οι συντελεστές παραμένουν οι ίδιοι. Το Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις αποδίδει με την χαρακτηριστική του ευαισθησία και πιστότητα το αυθεντικό ύφος των συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι.

Ο Μάριος Φραγκούλης επιβεβαιώνει με τις ερμηνείες του πως είναι ένας γνήσιος «χατζιδακικός» ερμηνευτής, που εμπεριέχει όλη την ευαισθησία που αποζητούν τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Στην Εποχή Της Αγάπης 2 περιλαμβάνονται αρκετά από τα κινηματογραφικά τραγούδια του Χατζιδάκι («Πες Μου Μια Λέξη», «Το Φεγγάρι Είναι Κόκκινο», «Τα Παιδιά Κάτω Στον Κάμπο», «Θάλασσα Πλατειά») αλλά και τραγούδια από κύκλους τραγουδιών του, όπως τα «Dedication» και «Κεμάλ» (από τα Reflections), «Αθανασία» (από τον ομώνυμο κύκλο).

Στο album συμμετέχουν ερμηνευτικά στα τραγούδια «Τριαντάφυλλο Στο Στήθος» και «Μια Πόλη Μαγική», η νέα τραγουδίστρια Άννα Λινάρδου αλλά και η Στέλλα Γαδέδη, που τραγουδάει με τον Μάριο Φραγκούλη το «Πες Μου Μια Λέξη».

Η Εποχή Της Αγάπης 2, είναι μια τρυφερή υπενθύμιση αληθινών τραγουδιών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture