Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η γυναίκα που “έκλεψε” την καρδιά του πιο σέξι άντρα της Eurovision

Η γυναίκα που “έκλεψε” την καρδιά του πι...

Όλα όσα δεν ξέρετε για την σύντροφο του Ηλία Κόζα

 

Η Eurovision μπορεί να τελείωσε και οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα να βγήκαν έκτοι, ο Ηλίας Κόζας όμως έχει ήδη στεφθεί «πρωταθλητής» στην καρδιά της αγαπημένης του Χαράς!

Της Μαριάννας Σπανού-Νews Σαββατοκύριακο

Με τη συμμετοχή του στη Eurovision έγινε ένα από τα πιο hot και περιζήτητα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και ένας άντρας που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν δίπλα τους. Άλλωστε δεν ψηφίστηκε τυχαία ο πιο σέξι άντρας του διαγωνισμού. Η καρδιά του Ηλία Κόζα όμως ανήκει εδώ και καιρό στην αγαπημένη του Χαρά και ο έρωτάς του γι’ αυτήν είναι τέτοιος που αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι χωρίς δεύτερη σκέψη!

Η 24χρονη Χαρά Τσεβδομαριά, που αποτελεί εδώ και τρία περίπου χρόνια τον μεγάλο έρωτα του τραγουδιστή των Koza Mostra, κατάγεται από την Καβάλα, οι σπουδές Ψυχολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όμως την οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη, που έμελλε να γίνει η πόλη που θα σημάδευε για πάντα τη ζωή της. Όπως οι περισσότερες κοπέλες της ηλικίας της, έτσι και η Χαρά εργαζόταν ως σερβιτόρα σε μαγαζιά της πόλης για να βγάλει το χαρτζιλίκι της και να συμπληρώσει τα οικογενειακά έξοδα. Σε ένα από αυτά τα μαγαζιά, τραγουδιστής ήταν κάποια στιγμή και ο Ηλίας, ο οποίος μόλις την είδε του ήρθε… κεραμίδα!


Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και οι δυο τους δεν άργησαν πολύ να γίνουν ζευγάρι. Είδαν μάλιστα ότι ταιριάζουν τόσο πολύ που αποφάσισαν να συζήσουν μόλις στον τέταρτο μήνα της σχέσης τους! Η Χαρά πλέον, έχοντας τελειώσει τις σπουδές της, εργάζεται σε κοινωνική υπηρεσία της συμπρωτεύουσας που ασχολείται με τη φροντίδα ορφανών παιδιών. Η ευαίσθητη πλευρά αλλά και ο δυναμισμός της ήταν μερικά από τα στοιχεία που έκαναν τον Ηλία να «κολλήσει» μαζί της και τελικά να της κάνει πρόταση γάμου την Πρωτοχρονιά που μας πέρασε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό

Ο γάμος του Ηλία και της Χαράς θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη με κουμπάρους ένα φιλικό ζευγάρι, ενώ –όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του– ο Ηλίας είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ. «Η Χαρά δεν είναι το γούρι μου, είναι το άλλο μου μισό», είπε ο τραγουδιστής μετά το τέλος του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και επισφράγισε τη δήλωσή του δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight