Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μουντιάλ: Γκάνα - Αυστραλία 1-1

Μουντιάλ: Γκάνα - Αυστραλία 1-1

Όλα στον 4ο όμιλο, ξεκαθαρίζουν πλέον στην τελευταία αγωνιστική

 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκάνα και την Αυστραλία, στο «Ρόαγιαλ Μπαφόκενγκ Στέιντιουμ» του Ρούστενμπουργκ, για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.
Η Αυστραλία προηγήθηκε στο 11΄ με τον Χόλμαν, ενώ η Γκάνα ισοφάρισε στο 25΄ με το πέναλτι του Γκιάν, πριν από το οποίο αποβλήθηκε -με απευθείας κόκκινη κάρτα- ο Κιούελ για τα «καγκουρό».
Πλέον τα πάντα στον 4ο όμιλο θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική (23/6), με τις αναμετρήσεις Γκάνα-Γερμανία και Αυστραλία-Σερβία.

 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γκάνα και την Αυστραλία στο «Ρόαγιαλ Μπαφόκενγκ Στέιντιουμ» του Ρούστενμπουργκ για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Η Αυστραλία προηγήθηκε στο 11΄ με τον Χόλμαν, ενώ η Γκάνα ισοφάρισε στο 25΄ με το πέναλτι του Γκιάν, πριν από το οποίο αποβλήθηκε -με απευθείας κόκκινη κάρτα- ο Κιούελ για τα «καγκουρό».

Πλέον τα πάντα στον 4ο όμιλο θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική (23/6), με τις αναμετρήσεις Γκάνα-Γερμανία και Αυστραλία-Σερβία.

Τα «καγκουρό» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο ενδέκατο λεπτό. Ο Μπρεσιάνο εκτέλεσε φάουλ, ο Κίνγκσον δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα και αυτή «στρώθηκε» στον επερχόμενο Χόλμαν, ο οποίος την έστειλε στο βάθος της εστίας του αφρικανικού συγκροτήματος, «γράφοντας» το 0-1. Οι Αφρικανοί, ωστόσο, κατάφεραν να ισοφάρισουν στο 25΄ με πέναλτι.

Ο Κιούελ απέκρουσε την μπάλα από το σουτ του Μενσά στη γραμμή της εστίας της Αυστραλίας χρησιμοποιώντας το δεξί χέρι του, με αποτέλεσμα ο Ιταλός διαιτητής της αναμέτρησης, Ρομπέρτο Ροζέτι, να αποβάλει τον άσο της Γαλατασαράι (σ.σ. η 150η κόκκινη κάρτα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και η δεύτερη για την Αυστραλία στην εφετινή διοργάνωση) και να καταλογίσει την «εσχάτη των ποινών», την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Γκιάν, στο 100ο παιχνίδι αφρικανικής ομάδας σε τελική φάση Μουντιάλ. Μέχρι την ανάπαυλα η Γκάνα έχασε άλλες δύο ευκαιρίες για γκολ, στο 27΄ με τον Ταγκόε, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σβάρτσερ, και στο 43΄, με τον Αυστραλό τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Αγιου.

Στο β΄ ημίχρονο, πάντως, οι Αυστραλοί προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Τσίπερφιλντ να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι στο 66΄, και τον Κίνγκσον να αποκρούει τα σουτ των Γουίλκσιρ και Κένεντι σε διπλή ευκαιρία για τα «καγκουρό» στο 72΄. Στο 90΄ οι Γκανέζοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Τζόναθαν Μενσά από το φάουλ του Μουντάρι έφυγε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σβάρτσερ απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Οβούσου-Αμπέγε.

ΓΚΑΝΑ (Μίλοβαν Ράγεβατς): Κίνγκσον, Σαρπέι, Γκιάν, Πέιντσιλ, Αναν, Τζόναθαν Μενσά, Ταγκόε (56΄ Οβούσου-Αμπέγε), Αγιου, Αντι, Ασαμόα (77΄ Μουντάρι), Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (87΄ Αμόα).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Πιμ Φερμπέεκ): Σβάρτσερ, Νιλ, Μουρ, Καλίνα, Εμερτον, Γουϊλκσιρ (84΄ Ρουκαβίτσια), Κιούελ, Χόλμαν (68΄ Κένεντι), Βαλέρι, Κάρνεϊ, Μπρεσιάνο (66΄ Τσίπερφιλντ).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports