Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέο βιβλίο από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που θα προκαλέσει συζητήσεις

Νέο βιβλίο από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ που...

Πρόκειται για αυτοβιογραφία

Mετά το βιβλίο του "Έχω ένα μυστικό" για την ζωή της μητέρας του, της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ ετοιμάζει νέο πόνημα. Αυτή τη φορά πρόκειται για αυτοβιογραφία. Τίτλος του βιβλίου είναι: «Τόσο κοντά, τόσο μακριά» και γράφτηκε με την πολύτιμη βοήθεια της γνωστής σεναριογράφου Κάκιας Ιγερινού.

Εκτενής είναι η αναφορά στην περιπέτειά του με τα ναρκωτικά. Η εφημερίδα Espresso παρουσιάζει μια προδημοσιεύση από το βιβλίο. «Λένε ότι ήμουν το χρυσό μωρό της Ελλάδας που μεγάλωσα χωρίς να έχω ωριμάσει. Μπορεί να είναι κι έτσι. Εγώ ξέρω πως από ένα σημείο και πέρα δέχομαι πυρά από παντού, χωρίς την Αλίκη και τον Δημήτρη στη ζωή μου.

Με κατηγορούν και όχι μόνο, με χλευάζουν για κακοδιαχείριση, αποκληρώθηκα από τον πατέρα μου, πέρασα την κόλαση των ναρκωτικών, έκανα βιβλίο και σίριαλ τη ζωή της μάνας μου και μου καταλόγισαν ένα “γιατί να τα κάνω όλα αυτά;”. Ένα “γιατί” που δεν ερμηνεύεται εύκολα. Έζησα την απόλυτη ευτυχία, όσο ζούσε η μάνα μου και την απόλυτη ανατροπή μετά…», γράφει ο Γ. Παπαμιχαήλ στο βιβλίο του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight