Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σενάρια για δίδυμες εκλογές (εθνικές και αυτοδιοικητικές) τον Νοέμβριο

Σενάρια για δίδυμες εκλογές (εθνικές και...

Αν υπάρξει ανταρσία στην ψήφιση του ασφαλιστικού

Φoυντώνουν τα σενάρια για εκλογές σε περίπτωση που υπάρξει ανταρσία στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος κατά την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό νομόσχέδιο. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Tα Νέα", στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν φθάσει μηνύματα δυσαρέσκειας από μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντέξει τις ρυθμίσεις για το Ασφαλιστικό αλλά και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την τρόικα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην κυβέρνηση φοβούνται ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος να επαναληφθούν «διαρροές» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για το Ασφαλιστικό, που εκτιμάται ότι θα γίνει έως τα μέσα του επόμενου μήνα.
Η εφημερίδα επικαλούμενη συνομιλητές του Γ. Παπανδρέου, γράφει ότι ο πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να θελήσει να προκηρύξει εκλογές ταυτόχρονα με τις περιφερειακές εκλογές. Ωστόσο, το ρεπορτάζ επισημαίνει ότι οι σκέψεις του κ. Παπανδρέου δεν φαίνεται να βρίσκουν υποστηρικτές στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος είχε την Παρασκευή συνάντηση με επτά βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι του μετέφεραν το κλίμα που υπάρχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στους ψηφοφόρους του κόμματος.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις