Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το είχαν ξανακάνει ξενυχτάδικο το Αβέρωφ, Χρουσαλά και Πατίτσας- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

Το είχαν ξανακάνει  ξενυχτάδικο το Αβέρω...

Είχαν κάνει και άλλο πάρτυ με αλλοδαπές στάρλετ και μεθυσμένους κοσμικούς ναύτες

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσας είχαν συνήθειο να κάνουν τα εκτροπά τους στο θωρηκτό Αβέρωφ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Αποκαλύψεις" τον Ιούνιο του 2008 είχαν διοργανώσει ένα ακόμα χλιδάτο πάρτι στο όνομα των «Ποσειδωνίων» και με οικοδεσπότη τον απολυθέντα κυβερνήτη του «Αβέρωφ» και αρχιπλοίαρχο, Ευάγγελο Γαβαλά.

Η σαμπάνια έρρεε άφθονη στα ποτήρια των εκλεκτών προσκεκλημένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν αξιωματικοί και ναύτες- γόνοι γνωστών οικογενειών που υπηρετούσαν την θητεία τους. Όπως περιγράφεται στην εφημερίδα, οι ναύτες – κοσμικοί περιφέρονταν μεθυσμένοι αγκαλιά με αλλοδαπές στάρλετ και κοπέλες επί των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας  του κ. Πατίτσα!

«Ο διευθύνων σύμβουλος της Atlas Maritime Λέον Πατίτσας και η οικογένεια Πατίτσα έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο θωρηκτό «Αβέρωφ», το οποίο είναι αγκυροβολημένο στην Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο, στην γιορτή που θα γίνει προς τιμήν των «Ποσειδωνίων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 5 Ιουνίου. Σας περιμένουμε στις 8 σε μια δεξίωση με κοκτέιλ και καναπεδάκια», έγραφε η πρόσκληση του τελευταίου τους πάρτυ.

Αντί για αυτό όμως έγινε ένα ολονύχτιο ξεφάντωμα, με τους καλεσμένους να χορεύουν  από mainstream μέχρι χασαποσέρβικο φορώντας τις στολές τους.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις