Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ψινάκης για Καραμέρο-Χαριτάτο:«Τους ενόχλησε γιατί πήγα πρώτα στη Μενεγάκη!»

Ψινάκης για Καραμέρο-Χαριτάτο:«Τους ενόχ...

Νέες συγκρούσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου

«Τους ενόχλησε γιατί πήγα πρώτα στη Μενεγάκη!» Με αυτή τη φράση ο Ηλίας Ψινάκης «αδειάζει» τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο προκαλώντας νέες ταραχές στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο εκκεντρικός μάνατζερ σπάει τη σιωπή του και μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή εξηγεί τους λόγους που ποτέ δεν πήγε στο πρωινάδικο του ΑΝΤ1.

Το παρασκήνιο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο Ηλίας πλέον πετάει το μπαλάκι στους παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί». Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος η ομάδα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έκανε το προτελευταίο γύρισμα, ενώ ο δαιμόνιος μάνατζερ είχε δεχτεί τις πιέσεις του καναλιού του Αμαρουσίου να δώσει μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στην εκπομπή του επιτυχημένου διδύμου. Εκείνη την ημέρα επέστρεψε από διήμερο που είχε περάσει στη Μύκονο και έμαθε από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του σταθμού ότι το γύρισμα ακυρώθηκε γιατί ο Σπύρος και ο Γιώργος ενοχλήθηκαν επειδή λίγες ημέρες νωρίτερα ο Ψινάκης είχε πάει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Ηλία Ψινάκη, που επικοινώνησε με το Mega και την Ελενα Κατραβά και της ζήτησε να κάνει πρωινή εκπομπή μαζί με τους πέντε παρουσιαστές του «Ομορφου κόσμου» για να προμοτάρει τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Αυτό ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει, κάνοντας έξαλλους τους Καραμέρο - Χαριτάτο. Βλέποντας τον Ηλία Ψινάκη να κάνει πάρτι εκείνη τη μέρα σε αντίπαλο κανάλι και τα νούμερα να φτάνουν στο 40% στα νεανικά κοινά, «τα πήραν».

Από την πλευρά του το δίδυμο του ΑΝΤ1 δεν θέλει να σχολιάσει όλα αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα από τον -πάντα εκρηκτικό- Ηλία Ψινάκη και επιφυλάσσεται να απαντήσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όσον αφορά τη φήμη ότι ο μάνατζερ έκανε πρόβα για πρωινό, ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μας παρέπεμψε σε αυτά που είπε στο ραδιόφωνο, τονίζοντας: «Το έκανα απλώς για να διαφημίσω την εκπομπή μου που τελείωνε». Το «10 με 1 μαζί», πάντως, είναι το μοναδικό πρωινάδικο που δεν φιλοξένησε τον μάνατζερ τη φετινή χρονιά και η κόντρα καλά κρατεί και από τις δύο πλευρές!

Βέβαια το παρασκήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πολύ πιο έντονο. Με το που εμφανίστηκε ο Ηλίας Ψινάκης στον «Καφέ με την Ελένη» οι Καραμέρος - Χαριτάτος ενημέρωσαν αμέσως το κανάλι του ΑΝΤ1 ότι δεν θα φιλοξενήσουν τη συνέντευξή του - κάτι στο οποίο συναίνεσαν τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού, εκτός του Γιάννη Λάτσιου.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Ψινάκη έκτοτε να είναι ενοχλημένος με τη στάση της Κατερίνας Γκαγκάκη και του Γιώργου Λεβέντη. Θεωρεί ότι είναι δικαίωμά του να βρίσκεται σε όποια εκπομπή θέλει και σε καμία περίπτωση δεν συντρέχει λόγος να του γυρίζουν την πλάτη από το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight