Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κώστας Καπετανίδης: "Η Κορομηλά δεν ανέβασε την τηλεθέαση στο Greek Idol"

Κώστας Καπετανίδης: "Η Κορομηλά δεν...

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κριτή και παρουσιάστριας

Συνεχίζεται με δηλώσεις του Κώστα καπετανίδη για τη Ρούλα Κορομηλά η μεταξύ τους κόντρα. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! ο κριτής του Greek Idol λέει ότι η παρουσία της Ρούλας Κορομηλά στο τάλεντ σόου δεν ανέβασε τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο Κώστας Καπετανίδης εξηγεί επίσης ότι διαφωνεί με το styling της Ρούλας Κορομηλα, ενώ όπως λέει της το είχε επισημάνει 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Ο κουμπάρος της Δέσποινας Βανδή αναφέρεται επίσης και στην Άντα Λιβιτσάνου, λέγοντας ότι στη θέση της θα είχε παραιτηθεί.

«Με κάθε ευκαιρία, η Ρούλα πετάει τις μπηχτές της και μου επιτίθεται, με αποκορύφωμα αυτό που είπε το ότι δεν κάνω αντικειμενική κριτική στους παίκτες. Αιφνιδιάστηκα όταν το είπε στον αέρα. Φαντάζομαι ότι και εκείνη θα αιφνιδιαζόταν αν με άκουγε ξαφνικά να της λέω ότι "δεν μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζεις το σόου"», λέει ο Καπετανίδης και καταλήγει: «όταν έχεις πρόθεση να αιφνιδιάσεις και να προσβάλεις κάποιον, νομίζω ότι πάντα βρίσκεις τον τρόπο. Πόσω μάλλον η Ρούλα που κινεί τα νήματα του παιχνιδιού».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight