Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απειλεί και πάλι με μηνύσεις η ΠΑΕ Παναχαϊκή δημοσιογράφους, εφημερίδες, Σταθάκη και άλλους...

Απειλεί και πάλι με μηνύσεις η ΠΑΕ Παναχ...

"Από εδώ και πέρα το έργο είναι πολεμικό" τονίζει η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωσή της προανήγγειλε ότι θα κάνει μηνύσεις αυτή τη φορά κατά της εφημερίδας "Πελοπόννησος" και του Χρήστου Βαργανελάκη για το σημερινό τους άρθρο, ενώ συνέχισε με τους Σταθάκη και Κοταντούλα. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Μήνυση και αγωγή κατά του δημοσιογράφου Χρήστου Βεργανελάκη, της εφημερίδας "Πελοπόννησος", του Πέτρου Σταθάκη και του Θανάση Κοταντούλα θα καταθέσουν η ΠΑΕ Παναχαϊκή, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Αλέξιος Κούγιας και το πρώην μέλος του Δ.Σ.  Γιώργος  Ρήγας για την συκοφαντική δυσφήμηση που διέπραξαν τα ως άνω πρόσωπα δια του εν  υπογράφω άρθρου του Βεργανελάκη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Πελοπόννησος .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Χρήστου Βεργανελάκη ο οποίος προτίμησε να δημοσιεύσει αυτούσιες τις ανακοινώσεις των  Σταθάκη,  Κοταντούλα παρά του ότι δι' αυτών των δηλώσεων  διαπράττονται τα αδικήματα της συκοφαντικής  δυσφήμισης και της απειλής και προτίμησε  να λογοκρίνει την ειρωνική  ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

κ. Βεργανελάκη δυστυχώς επαναλαμβάνεται τα λάθη του παρελθόντος και είναι δύσκολο πια να στηρίξετε τους πληροφοριοδότες σας και αντιλαμβανόμαστε ότι η οργή του κόσμου εις βάρος του Σταθάκη και του Κοταντούλα  σας στέρησε την ικανότητα να τους χρησιμοποιείται σαν σοβαρούς πληροφοριοδότες σας, βεβαίως παραμένουν οι κύριοι Χορταράκιας  και Λεβεντάκος .

Δυστυχώς όλοι οι σοβαροί πληροφοριοδότες σας εξαφανίστηκαν από τα αποδυτήρια της Παναχαϊκής.

Όλοι ξαναγυρίζουμε στην όμορφη περίοδο και στο κλίμα της ανόδου από την Γ' στην Β' Εθνική Κατηγορία.

Εσείς θα μείνετε με τα θλιμμένα πρόσωπα του παναθηναϊκού παλαιμάχου μετά από κάθε νίκη της Παναχαϊκής  και των τεθλιμμένων συγγενών   Λουκόπουλου, Μουτζουρούλια και της λαοφιλούς στο ανδρικό κοινό  λόγο των σπουδών της στις δημόσιες σχέσεις κυρίας  Ασκούνη που αναπολούν τις παλιές δόξες με τα στημένα του Ιωνικού και του Παύλου Κωνσταντινίδη.

Είμαστε βέβαιοι κ. Βεργανελάκη ότι χτες το βράδυ θα ξενυχτήσατε συμπαραστεκόμενος  στους κυρίους Σταθάκη και Κοταντούλα.

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι μιλάτε πολλές ώρες της ημέρα μαζί τους , με το αζημίωτο φυσικά, μιλάμε για τις πληροφορίες, ενημερώστε τον κύριο Σταθάκη ότι ροζ στριγκάκια πουλάει και το Jumbo.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα γιατί οι κακής αγωγής επίσημοι χάλασαν την κόμμωση της παλαιάς βολεϊμπολίστας του Άρη Πετρούπολής που είχε πρόεδρο τον Αλέξη Κούγια.

Κύριοι κύριοι Βεργανελάκη, Ξαβέριε Ασκούνη, κα Ασκούνη και Τσουκαλά η χτεσινή μέρα δυστυχώς ήταν πολύ άσχημη .

Ο Μπέος έφαγε ξύλο στην Νέα Σμύρνη, ο Σταθάκης γιαουρτώθηκε και έφαγε ξύλο στην Πάτρα, τον Δούρο τον κατηγορεί για κακούργημα ο εισαγγελέας και η Παναχαϊκή κερδίζει.

Προβλέπουμε πολύ άσχημο καλοκαίρι και για εσάς και για τους Ρώσους, Έλληνες επενδυτές.

Από εδώ και πέρα το έργο είναι πολεμικό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports