Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξερόλακκα: Άγνωστοι προπηλάκισαν συνεργείο του "Tele Time"

Ξερόλακκα: Άγνωστοι προπηλάκισαν συνεργε...

Καταφύγιο στο αυτοκίνητο της βρήκε η εικονολήπτρια!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων καταγγέλλει την αναίτια και πρωτοφανή, για τα τοπικά δημοσιογραφικά χρονικά, επίθεση που δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι, από ομάδα αγνώστων, τηλεοπτικό συνεργείο του «Tele Time» που βρισκόταν έξω από τον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας.
Με ύβρεις και απειλές ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες προπηλάκισαν την εικονολήπτρια του σταθμού και κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον της με αποτέλεσμα εκείνη να αναζητήσει καταφύγιο στο αυτοκίνητο της, κατεβάζοντας τις ασφάλειες!
Τέτοιες εικόνες δεν περιποιούν τιμή στον πολιτισμό και στη Δημοκρατία μας και οι δράστες της θρασύτατης και άνανδρης αυτής ενέργειας θα πρέπει να απομονωθούν και να καταδικαστούν στη συνείδηση της κοινής γνώμης.
Οι δημοσιογράφοι της Πάτρας και το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, από το απόγευμα της Δευτέρας, με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ και πρωτοσέλιδους τίτλους προβάλλουν την κινητοποίηση και τα αιτήματα των κατοίκων της Ξερόλακκας, επιτελώντας στο ακέραιο το καθήκον τους. Οφείλουν, από την πλευρά τους και οι κάτοικοι να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους από στοιχεία που αμαυρώνουν τον αγώνα τους. 
Τραμπουκισμοί και φασίζουσες συμπεριφορές, απ’ όπου κι αν προέρχονται, δεν πρόκειται να κάμψουν το φρόνημα των δημοσιογράφων, ούτε να τους εκφοβίσουν.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους του «Tele Time» και ζητά από το σύνολο των δημοσιογράφων να σταθούν απέναντι σε στάσεις και συμπεριφορές που ακυρώνουν τον δημοκρατικό διάλογο και στρέφονται ευθέως κατά της ελεύθερης και ανεμπόδιστης άσκησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις