Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκκληση του "ΙΚΤΕΟ Ζώης Αθανασόπουλος" στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για παράταση της επιβολής προστίμου στα δίκυκλα!

Έκκληση του "ΙΚΤΕΟ Ζώης Αθανασόπουλ...

"Είναι δύσκολοι καιροί και πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα σε όλους τους Πατρινούς"

Έκκληση κάνει το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ζώης Αθανασόπουλος στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να δώσει παράταση για την επιβολή προστίμου στον εκπρόθεσμο έλεγχο ΚΤΕΟ για τα δίκυκλα! Ο Ζώης Αθανασόπουλος (ιδιοκτήτης) επισημαίνει:

«Είναι δύσκολοι καιροί και πρέπει να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα σε όλους τους Πατρινούς. Είναι ανέφικτο να περάσουν όλα τα δίκυκλα της Αχαΐας ΚΤΕΟ μέσα σε τόσο περιορισμένο διάστημα!! Δυστυχώς το κράτος δεν προνόησε να ενημερώσει εγκαίρως-επαρκώς τους κατόχους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές μέσου όρου αναμονής τις 3 ώρες. Προσπαθήσαμε να εξυπηρετήσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσαμε. Παρ όλη την ένταση και τη ταλαιπωρία ο κόσμος εφοδιασμένος με υπομονή περίμενε τη σειρά του  για ώρες ενώ τον κερνούσαμε καφέ-αναψυκτικά. Ακόμα και σουβλάκια και πίτσες  παραγγείλαμε για τους πελάτες μας! Ευτυχώς η ομάδα του ΙΚΤΕΟ Αχαίας Ζώης Αθανασόπουλος πετάει και έτσι συνεχίζει να δουλεύει αδιάκοπα προκειμένου να ολοκληρώσει όλους τους ελέγχους δικύκλων!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να ζητήσουμε συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που δεν οφείλετε σε εμάς αφού εδώ και ενάμισι χρόνο βάζουμε αφίσες, μοιράζουμε φλάιερ, έχουμε ντύσει λεωφορεία που ενημερώνουν για τον έλεγχο ΚΤΕΟ μηχανών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις