Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Μαύρη πέτρα" ρίχνει ο Καραφωτιάς

"Μαύρη πέτρα" ρίχνει ο Καραφωτιάς

Δηλώνει ευτυχισμένος που αποχωρεί από Δήμαρχος

“Άλλοι Δήμαρχοι στενοχωριούνται όταν δεν επανεκλέγονται. Εγώ ίσως είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που χαίρομαι αφάνταστα που θα φύγω!” δήλωσε με παρρησία ο Δήμαρχος Αιγίου κ. Καραφωτιάς κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, αφού ο ίδιος έχει εδώ και καιρό δηλώσει πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος στο νέο διευρυμένο δήμο Αιγιάλειας.

Πάντως, οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες στη συνέντευξη, έσπευσαν να σημειώσουν στο Δήμαρχο πως, με το να δηλώνει πανευτυχής που αποχωρεί από το δημαρχιακό θώκο, ίσως υποτιμά το έργο του για τους μήνες που του απομένουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, οπότε ο κ. Καραφωτιάς έσπευσε να διευκρινίσει πως θα είναι συνεπής στο πόστο του και στις υποχρεώσεις του. Μόνο που πληροφορίες αναφέρουν πως κατά την περίοδο των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών, ο κ. Καραφωτιάς θα βρίσκεται σε ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε η “συνέπεια” που υπόσχεται επιδέχεται σχολιασμό...

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου είχε αντικείμενο τη μήνυση που κατέθεσε κατά των αγνώστων διαχειριστών του ιστολογίου aigio.org, το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια κατά καιρούς δημοσιεύει για το δήμαρχο και διαφόρους αιρετούς και φορείς της ευρύτερης Αιγιάλεια σχόλια, που είναι ομολογουμένως από διόλου κολακευτικά έως και συκοφαντικά.

“Εμείς δεν λέμε όχι στο να μας κρίνουν πολιτικά. Ούτε είμαστε κατά των bloggers. Είμαστε όμως κατά της ανωνυμίας, που επικαλούνται κάποιοι ως δύναμη για να συκοφαντούν” σημείωσαν από κοινού ο κ. Καραφωτιάς και ο αντιδήμαρχος κ. Πάνος Γούσας, ενώ ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να τονίσει πως, όταν εντοπιστούν οι διαχειριστές του ιστολογίου, “θα πληρώσουν πολύ ακριβά τις συκοφαντίες τους”.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον αρμόδιο Εισαγγελέα, όπου κατέθεσε τη μήνυσή του, συνοδευόμενος από το γνωστό δικηγόρο κ. Θεόδωρο Γιοβάνη.

Η σημερινή συνέντευξη πάντως, αφού εξαντλήθηκε στο θέμα της μήνυσης κατά του ιστολογίου, θα επαναληφθεί κάποια από τις επόμενες ημέρες, όπου ο δήμαρχος θα κληθεί να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

Π.ΣΠ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις