Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολονύχτιο θρίλερ με τον Ριζάι στις φυλακές Μαλανδρίνου - Κρατά ομήρους - Έτοιμες να επέμβουν ομάδες ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα

Ολονύχτιο θρίλερ με τον Ριζάι στις φυλακ...

Ο γνωστός κακοποιός ζητά να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών.

Oλονύχτιο θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου από το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι κρατά μαζί με δύο συγκρατούμενούς του τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους ομήρους απειλώντας να τινάξει στον αέρα το σωφρονιστικό ίδρυμα, αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Ο Ριζάι φέρεται να κρατά μια χειροβομβίδα και απειλεί να την χρησιμοποιήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στην κατοχή του και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια.

Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε, άγνωστο πώς, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

Ο γνωστός κακοποιός ζητά να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών. «Είναι η τρίτη φορά και φαρμακερή» φέρεται να τονίζει ο Ριζάι κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις του.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του, έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες ΕΚΑΜ από την Πάτρα και από Αθήνα είναι στις φυλακές σε ετοιμότητα να επέμβουν, αναφέρει το protothema.gr, ενώ στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις