Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε δυο με τρεις μήνες το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Σε δυο με τρεις μήνες το πόρισμα του ΣΔΟ...

Για την λίστα Λαγκάρντ

Δύο με τρεις μήνες θα χρειαστεί το ΣΔΟΕ για να συντάξει και να στείλει στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ένα ολοκληρωμένο πόρισμα για τους λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Αυτό φέρεται να είπε ο προϊστάμενος περιφερειακών επενδύσεων του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Μαντούβαλος στον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαντούβαλος που επισκέφθηκε τον κ. Μαρκογιαννάκη στο γραφείο του για να τον ενημερώσει, ανέφερε ότι η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών έχει στείλει όλα τα αναλυτικά στοιχεία από το άνοιγμα των λογαριασμών των τεσσάρων συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, λόγω της πολυπλοκότητας των στοιχείων απαιτείται μεγάλος χρόνος για την επεξεργασία και ομογενοποίηση τους.

Με αυτά τα νέα δεδομένα, η Προανακριτική Επιτροπή θα συνεδριάσει το απόγευμα προκειμένου να αποφασίσει τα επόμενα βήματα της.

Σημειώνεται ότι χθες, τα μέλη της Επιτροπής, μετά την υποβολή γραπτού υπομνήματος από τους συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου και την άρνηση τους να παρουσιαστούν ενώπιων των μελών της, είχαν αποφασίσει να αναμένουν το πόρισμα του ΣΔΟΕ, και μετά να εξετάσουν ακόμα και το ενδεχόμενο για βίαιη προσαγωγή τους σε περίπτωση που κρίνουν ότι πρέπει να καταθέσουν και δεν ανταποκριθούν στο αίτημα τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις