Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έγινε ο γάμος της Johanoulas Bretzel - Γλέντι στη Γερμανού- Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έγινε ο γάμος της Johanoulas Bret...

"Γαμήλιο πάρτι" με τους «Imam Baildi»

Με το γάμο της «Γάμο της Johanoulas Bretzel» από το Τάσι (πλατεία Ταμπαχάνων) και με καθυστέρηση καθώς έπεφτε βροχή που απέτρεπε τη συμμετοχή του κόσμου,  ξεκινησαν οι απογευματινές εκδηλώσεις του Δήμου της Πάτρας στην άνω πόλη.

Η πομπή που έφτασε  στο λιμάνι για να παραλάβει τον γαμπρό, αποτελείτο  από την Μπάντα του Δήμου, συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων, όχημα των νεονύμφων, κουμπάρα και κουμπάρο, μπομπονιέρες, φτωχοσυμπέθερους, προικιά, οχήματα αντίκες – ευγενική προσφορά της ΕΛΙΑ (Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου) – τους Στρατηγούς, «καλεσμένους από τα ξένα» που μοίραζαν τα Σύμφωνα Ελεύθερης Συμβίωσης, το Μουσικό Αρμα, καθώς και καρναβαλιστές και μέλη πληρωμάτων.

Ακολουθώντας τη διαδρομή Γερμανού-Αγ. Γεωργίου-Αγ. Νικολάου-Κολοκοτρώνη-Οθωνος Αμαλίας με κατάληξη τον μόλο της Αγίου Νικολάου, πήγαν  για να παραλάβουν τον πρόεδρο Wilson, που τον περιμένει η νύφη και στη συνέχεια μετέβησαν στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, εκεί όπου γίνεται  το γαμήλιο γλέντι, με καλεσμένο συγκρότημα τους «Imam Baildi».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture