Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ Πονγκ: Στην Πάτρα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Μιχάλης Κατσικαδέλης

Πινγκ Πονγκ: Στην Πάτρα ο Ομοσπονδιακός ...

Το πρόγραμμα λειτουργεί με 14 σωματεία από όλη τη Δυτική Ελλάδα

Άλλη μία πρωτοποριακή δράση ξεκίνησε η Τ.Ε. Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Δυτικής Ελλάδας, θέλοντας να ενισχύσει τη λειτουργία των σωματείων της περιφέρειάς της.

Από τα μέσα Φεβρουαρίου άρχισε το πρόγραμμα επισκέψεων του Ομοσπονδιακού προπονητή Μιχάλη Κατσικαδέλη στα σωματεία, προκειμένου να συνεργαστεί με τους σωματειακούς προπονητές και να βοηθήσει στον τρόπο οργάνωσης της προπόνησης.

Το πρόγραμμα λειτουργεί με 14 σωματεία από όλη τη Δυτική Ελλάδα (Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Αιτωλοακαρνανία) που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, μετά από πρόσκληση της Τ.Ε. και βασίζεται στον αριθμό των αθλητών, τη βιολογική και προπονητική τους ηλικία, καθώς επίσης και τα αντικείμενα που έχουν διδαχθεί.

Πρόκειται για μία ακόμα προσπάθεια, που μαζί με τα σεμινάρια προπονητών που γίνονται τα τέσσερα τελευταία χρόνια, σκοπό έχει να δώσει δυνατές βάσεις και να συμβάλει στην επιμόρφωση των προπονητών και τη βελτίωση των αθλητών.

Ο κύριος Κατσικαδέλης είναι από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός στην Ελλάδα, που ασχολείται ερευνητικά σχετικά με τους τρόπους προπόνησης και τα αποτελέσματα, με παρουσιάσεις σε παγκόσμια συνέδρια και μεγάλη αναγνώριση του έργου του, τόσο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όσο και από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. που τον έχει ορίσει επικεφαλή του Επιμορφωτικού Προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι  η Τοπική Επιτροπή δε θα μπορούσε να μην  «εκμεταλλευτεί» τις γνώσεις του και τη διάθεσή του να συνεισφέρει, για ακόμα μία φορά, μέσο αυτού του προγράμματος  και θα ήθελε να τον ευχαριστήσει και δημόσια γιατί είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που έχει  συμβάλει στη βελτίωση του επιπέδου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη περιοχή μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports