Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της Έφης Θώδη

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθε...

Τα στοιχεία είναι στη διάθεση της Αστυνομίας

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη στην  Έφη Θώδη, το βράδυ της 2ας Μαΐου 2009, όταν η ψυχική της υγεία κλονίστηκε και η ίδια εισήχθη εσπευσμένα στην Ψυχιατρική Κλινική του Σεισμανόγλειου Νοσοκομείου. Μετά και τα τελευταία γεγονότα της Λαμίας, νέο δημοσίευμα του ένθετου «Piazza» του κυριακάτικου «Veto», ανοίγει ξανά την υπόθεση της ταραγμένης ζωής της τραγουδίστριας, αποκαλύπτοντας  νέα στοιχεία και παρουσιάζοντας μαρτυρίες κοντινών της προσώπων για το συμβάν.

Πρόσφατα, είδε το φως της δημοσιότητας ένας φάκελος που έπεσε στα χέρια οικείου στην τραγουδίστρια προσώπου, ο οποίος περιείχε ένα CD με φωτογραφικό υλικό, για το οποίο ο παραλήπτης δήλωσε: «Τρόμαξα με τα όσα είδα. Αναγνώρισα το σπίτι της Έφης (το οποίο μετά το συμβάν του κλονισμού έμεινε ανοιχτό). Σταμάτησε το μυαλό μου και δεν ήξερα τι να κάνω. Στην αρχή, σκέφτηκα να πάω στην Αστυνομία. Φοβήθηκα όμως μήπως μπλέξω». Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ημερομηνία καταγραφής των φωτογραφιών ήταν η 12η και 13η Μαΐου 2009, 9 μόλις μέρες πριν την εισαγωγή της τραγουδίστριας στην κλινική.

Μιλώντας στην εφημερίδα, ο σύντροφος της τραγουδίστριας δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορώ να ξέρω ποιος τις τράβηξε τις φωτογραφίες και ποιο σκοπό είχε. Όσοι αγαπούν την Έφη απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια». Κάποιες από τις φωτογραφίες απεικόνιζαν: «τρεις μισοκαμένες μάσκες πεταμένες μέσα στο τζάκι του ευρύχωρου χωλ. (..) Κάποιος προσπάθησε να τις κάψει». Το δημοσίευμα αφήνει ερωτηματικά για τη χρήση των μασκών –μέρος τελετής;, «ένα εφιαλτικό αστείο;». Παράλληλα, αναφέρεται και η ύπαρξη λιωμένων κεριών στα πατώματα, εκκλησιαστικών κηροπηγίων στα υπνοδωμάτια, ανακατωμένων κρεβατιών, καθώς και ενός σταυρού «που κατέληγε σε κομποσκοίνι κι αυτό σε μια απόφυση που μοιάζει με επίχρυσο κλειδί».

Μιλώντας για το πρόσφατο συμβάν του μυστηριώδη τραυματισμού, πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της τραγουδίστριας, υποστήριξε πως: «(η Έφη) βγήκε στο δρόμο. Με πήρε τηλέφωνο ένας άνθρωπος που μένει κοντά της. Ένας φίλος του πέρναγε εκείνη την ώρα από κει και την είδε. Ωρυόταν. Μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία, πήγε το 100, τη συνόδευσε μέχρι τη Λαμία. Είναι πολύ παράξενα όλα αυτά». Επιπλέον, εκφράζοντας μεγάλη ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν στην τραγουδίστρια, δήλωσε πως: «Στη Λαμία την ανέλαβαν ένας ορθοπεδικός γιατί έχει πάθει διάστρεμμα. Διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις για την κατάσταση της υγείας της όπως εξελίσσεται αλλά και για τη σωματική της ακεραιότητα από τη στιγμή βέβαια που δεν λαμβάνει τη θεραπεία της. Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τον αυτόπτη μάρτυρα για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και υπό ποιες συνθήκες έλαβε χώρα το συμβάν. Την αγαπάμε και δεν θέλουμε να πάθει κακό. Εμένα δεν μ’ αρέσουν αυτά, όπως δεν μου αρέσουν και οι ιστορίες που έλαβαν χώρα πέρσι. Κάτι κρύβεται και πρέπει να αποκαλυφθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Το φετινό περιστατικό συνέβη μέσα στο Μάιο, όπως και το περσινό».

Τέλος, να σημειωθεί πως το φωτογραφικό υλικό είναι πλέον στη διάθεση και της αστυνομίας. Ωστόσο όμως, παραμένει άγνωστο το εάν θα διεξαχθεί κάποια έρευνα, ώστε να εξακριβωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight