Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Σαν ΑΕΤΟΣ θα γυρνάς στις καρδιές μας"

"Σαν ΑΕΤΟΣ θα γυρνάς στις καρδιές μας"

Πολλά ήταν τα μηνύματα αθλητών

Η είδηση του θανάτου του Νίκου Σαμαρά έπεσε σαν... κεραυνός χθες το απόγευμα. Σαν τα καρφιά του σπουδαίου έλληνα βολεϊμπολίστα. Ενα παλικάρι, έφυγε μόλις στα 42 του χρόνια και όσοι είχαν την τύχη να τον δουν έστω και μία φορά να αγωνίζεται, είναι ακόμη συγκλονισμένοι.

Αυτό φαίνεται και από τα μηνύματα πολλών αθλητών, που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για το... ταξίδι του "αετού":

«Καλό σου ταξιδι αδερφέ Νικόλα...» έγραψε στο facebook ο Νίκος Ρουμελιώτης.

«Καλό ταξίδι Νικόλα. Σαν ΑΕΤΟΣ έζησες… Σαν ΑΕΤΟΣ θα γυρνάς στις καρδιές και στην σκέψη μας» σημείωσε ο Γιώργος Πετρέας.

«Έχει άραγε κέφι κανείς να παίξει αύριο αγώνα;» αναρωτιέται ο Θανάσης Πανούσος, ο οποίος είχε συναντήσει τον Σαμαρά, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό του.

«Θα είσαι πάντα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», το σχόλιο του Μίταρ Τζούριτς.

Η Αρετή Τέζα σχολίασε από την πλευρά της: «Ήταν 1994 όταν τον πρωτοείδα από κοντά στο ΣΕΦ να παίζει βόλεϊ... Τον θαύμαζα για το ήθος του και το τεράστιο ταλέντο του. Ήταν 2012 όταν τον ξανασυνάντησα στο ΣΕΦ να με προπονεί...Η συνεχεια;;; Μου ειναι δύσκολο να το πιστέψω...»!

«Καλό ταξίδι ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΝΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ...» έγραψε η Ξανθή Μυλωνά, ενώ ο Ντίμα Φιλίποφ σχολίασε: «Ό,τι και να πεις είναι λίγα… ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ… Μεγάλωσε βλέποντάς τον να αγωνίζεται στο παρκέ και ήμουν τυχερός που έπαιξα και αντίπαλος».

«Απίστευτο.... Μόλις εχθές μας έδινε συμβουλές και προσπαθούσε να μας μάθει κάτι από αυτά που τόσο καλά έκανε… Αξιοσέβαστος, πειθαρχημένος και πολλά πολλά άλλα… Τυχερή που έστω και για λίγο ήταν προπονητής μου!» ήταν η ανάρτηση της Φραντσέσκα Φυλακτού, αθλήτριας από τη Λήμνο.

Καλό ταξίδι Νίκο...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports