Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Έχουν καταντήσει σίριαλ ΠΑΕ και ερασιτεχνική

Παναχαϊκή: Έχουν καταντήσει σίριαλ ΠΑΕ κ...

Για το γήπεδο της Αγυιάς

Άγνωστη είναι η έδρα της Παναχαϊκής για τα παιχνίδια της το νέο χρόνο, αφού μετά το επεισοδιακό ματς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, η ερασιτεχνική σφράγισε την Αγυιά και ο Γιώργος Κούτση δεν έχει που να προπονήσει την ομάδα του.

Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, για καθαρά οικονομικούς λόγους σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πελοπόννησος", αποφάσισε να σφραγίσει το γήπεδο της Αγυιάς, με αποτέλεσμα από προχθές (που ξανάρχισαν προπονήσεις) οι «κοκκινόμαυροι» να γυμνάζονται στο πλαστικό τερέν του Δημοτικού γηπέδου Βραχνεϊκων.

Και η θέση της ΠΓΕ είναι απόλυτη: αν δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές, δεν ξανανοίγει το γήπεδο! Τουτέστιν, θα τραβήξει τα άκρα και δεν θα δώσει παραχωρητήριο στην ΠΑΕ για τα εντός έδρας παιχνίδια της το Γενάρη.

Ο Γιώργος Κούτσης βρίσκεται σε απόγνωση, αφού περίμενε πώς και πώς στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψει με τους παίκτες του, αλλά στο πλαστικό τερέν δεν γίνεται…

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, πάντως, και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Λούβαρης, ήταν απογοητευμένοι με τη στάση της ΠΓΕ: «Πάλι τα ίδια… Πάνω που η ομάδα άρχισε να παίρνει τα πάνω της, ξανά τρικλοποδιές. Μα επίτηδες το κάνουν;

Ωραία, οφείλουμε περίπου 7.000 ευρώ, το αναγνωρίζουμε, απλώς ζητήσαμε μια πίστωση χρόνου μέχρι να τα δώσουμε. Και η απάντηση που πήραμε; Μας έκλεισαν το γήπεδο, δεν μας το δίνουν ούτε για προπόνηση και δεν αφήνουν ούτε τον κ. Λιαρομάτη να πλύνει τα ρούχα της ομάδας. Ξέρετε τι μου θυμίζει η υπόθεση;

Τα τζουκ μποξ. Σαν τζουκ μποξ λειτουργεί και το γήπεδο της Παναχαϊκής. Βάζεις κέρμα; Λειτουργεί. Δεν βάζεις κέρμα; Δεν λειτουργεί. Η ΠΓΕ έχει πάρει ως τώρα περίπου 12-13.000 ευρώ. Γιατί τέτοια έχθρα; Τόσο στυγνοί είναι απέναντι στην Παναχαϊκή; Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν λογικευτούν στην ΠΓΕ, θ' αναγκαστούμε να πάμε ξανά στο Αίγιο ή στην Κάτω Αχαϊα…Αυτό θέλουν; Να μας διώξουν;».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΓΕ Νίκος Ράπτης ήταν απόλυτος στην τοποθέτησή του: "Είναι ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΠΓΕ. Αν δεν τακτοποιηθεί η οφειλή και εάν δεν αποκατασταθούν οι ζημιές, το γήπεδο δεν ξανανοίγει. Ας αναλάβει η ΠΑΕ τις ευθύνες της και ας μην τις φορτώνει συνεχώς αλλού όπως κάνει πάντα. Για τις ζημιές βεβαίως και δεν ευθύνεται η ΠΑΕ Παναχαϊκή, αλλά εμείς περιμένουμε αυτός που ευθύνεται να μας αποζημιώσει.

Οι οφειλές της ΠΑΕ ανέρχονται σε 9.000 ευρώ. Με βάση γραπτή συμφωνία, έπρεπε να πάρουμε από τις εισπράξεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό 7.600 ευρώ από το 15% επί των ακαθάριστων εισπράξεων και 2.400 ευρώ από το 10% επί των καθαρών. Συν 1.700 ευρώ για τον ΦΠΑ.

Μας οφείλονται και 1.700 ευρώ από υπόλοιπα των αγώνων με Γιαννιτσά και Παναιτωλικό, σύνολο 14.000 ευρώ περίπου. Και μας δόθηκαν μόνο 5.000 στο ματς με τον Ολυμπιακό. Τα άλλα πού πήγαν; Πάλι θ' αρχίσουμε τα ίδια; Τόσο δύσκολο είναι για την ΠΑΕ να τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει; Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, είναι και ηθικό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports